LG K10 Hybrid Kickstand Case Rood

Productcode: 13-16649
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Deze Hybrid Kickstand Case voor uw LG K10 is zoals de naam al aangeeft uit twee verschillende materialen gemaakt. De buitenzijde is vervaardigd uit hoogwaardig sterk plastic, terwijl de binnenzijde gemaakt is van een laag zacht TPU materiaal. De combinatie van het sterke plastic en het zachte TPU materiaal biedt uw LG K10 uitstekende bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen. De twee verschillende materialen en onderdelen zijn gemakkelijk te monteren zodat uw LG K10 geniet van optimale bescherming.

Kickstand

Zoals de naam al aangeeft beschikt de Hybrid Kickstand Case over een kickstand. Met deze kickstand kunt u overal en altijd video's kijken, teksten lezen en schrijven, en games spelen. De Kickstand gebruiken is zeer eenvoudig, aan de achterzijde klikt u het klepje open en u kunt comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De Kickstand is ook ideaal voor het gebruik van apps zoals Skype op uw LG K10.

Design

Naast uitstekende bescherming en een handige Kickstand functie biedt deze Hybrid Kickstand Case ook een mooi uiterlijk aan uw LG K10. Door de strakke lijnen en TPU accenten krijgt uw LG een stoer en robuust uiterlijk. De Hybrid Kickstand Case is speciaal voor uw LG K10 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen zorgen ervoor dat u al uw LG K10 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken. 

De Hybrid Kickstand Case in het kort

  • Hoogwaardig hard plastic
  • Zacht TPU materiaal
  • Bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen
  • Onderdelen gemakkelijk te monteren
  • Kickstand, comfortabel video's kijken, teksten lezen en schrijven, en games spelen
  • Stoer en robuust uiterlijk
  • handige uitsparingen 
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-16649
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Rood
Materiaal Hard Plastic, TPU
EAN 8719246069604
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. LG K10
    LG K10
Klik hier voor de resultaten