Krusell Malmö FlipWallet Slide 2XL Black

Bekijk productvideo
Productcode: 13-10541
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Hoesjes

Productomschrijving

De Krusell Malmö FlipWallet Slide is een multifunctionele, universele case. Deze flip case vol extra’s biedt een uitstekende bescherming en veranderd de manier waarop u uw smartphone gebruikt.

FlipWallet Slide design

De Krusell Malmö FlipWallet Slide heeft een stijlvol ontwerp. De case is vervaardigd uit hoogwaardig PU leer, wat de Krusell Malmö FlipWallet Slide een tijdloos, stijlvol uiterlijk geeft.

De Krusell Malmö FlipWallet Slide is universeel ontworpen. Er zijn verschillende uitvoeringen (L, XL, 2XL etc.) die voor meerdere toestellen geschikt zijn. Zo kunt u voor bijna elk toestel een geschikte Krusell Malmö FlipWallet Slide vinden!

Dit bewerkstelligd de Krusell Malmö FlipWallet Slide door een nieuwe manier om uw smartphone in de case te stoppen. In plaats van een kliksysteem, dat bijna altijd toestel specifiek is, maakt de Krusell Malmö FlipWallet Slide gebruik van een herbruikbare kleefstrip. U kunt uw toestel op deze manier in de case plakken en er weer uit halen, elke keer weer.

Een probleem van een universele case is vaak dat er geen uitsparing voor de camera gemaakt kan worden. De camerapositie verschilt immers per toestel. Hier komt het tweede innovatief systeem van de Krusell Malmö FlipWallet Slide aan de pas: een schuif waardoor u uw smartphone naar boven kunt schuiven. De camera steekt dan boven de case uit, zodat u foto’s kunt maken zonder uw toestel uit de Slide te hoeven halen. Wel zo veilig.

Krusell Malmö FlipWallet Slide

Malmö vervangt uw portemonnee

Een smartphone is hedendaags bijna onmisbaar in elke situatie. Vrijwel iedereen heeft zijn smartphone dan ook altijd op zak. Hier maakt de Krusell Malmö FlipWallet Slide handig gebruik van: de case vervangt namelijk uw portemonnee. U kunt tot 3 pasjes in de case bewaren. Denk hierbij aan uw OV-chipkaart, identiteitskaart, rijbewijs of bankpas/creditkaart. Naast pasjes heeft de Krusell Malmö FlipWallet Slide een extra sleuf waar u wat geld in kunt bewaren. Zo heeft u altijd wat geld op zak en hoeft u uw portemonnee niet elk moment van de dag meer op zak te hebben als u uw smartphone toch al altijd meeneemt.

Als extra is de Krusell Malmö Flipwallet Slide ook als standaard te gebruiken. Door de voorflap van de case om te vouwen creëert u een horizontale stand. Perfect voor het kijken van een video, spelen van een game of gebruik van een Bluetooth toetsenbord.

Optimale bescherming met Malmö

De Krusell Malmö FlipWallet Slide is vervaardigd uit hoogwaardig, hoogwaardig PU leer. Dit PU  leer is uiterst stevig, zodat het schade goed op kan vangen. Zo is uw smartphone goed beschermd tegen vallen, krassen en andere manieren van schade. Dankzij het innovatief schuifsysteem van de Krusell Malmö FlipWallet Slide zijn uitsparingen overbodig, zodat ook deze zwakke plekken verdwenen zijn.

De Krusell Malmö FlipWallet Slide heeft een flip design. Dit houdt in dat zowel de behuizing als de display van uw toestel beschermd is. U beschermd dus ook gelijk uw scherm buiten gebruik, al is een screenprotector nog altijd aan te raden als u een optimale displaybescherming wil. Anders is uw scherm nog steeds kwetsbaar wanneer u uw smartphone aan het gebruiken bent.

Om de bescherming compleet te maken beschikt de Krusell Malmö FlipWallet Slide over een extra sterke magnetische sluiting. Deze zorgt ervoor dat uw Krusell Malmö FlipWallet Slide stevig dicht blijft zitten, zonder dat uw smartphone gevaar loopt door het magnetisme.

Krusell Malmö FlipWallet Slide in het kort

 • Hoogwaardig PU leer
 • Universeel ontworpen
 • Herbruikbare kleefstrip
 • Innovatief schuifsysteem voor camera
 • Vervangt uw portemonnee
 • Werkt als standaard
 • Extra sterke magnetsiche sluiting
 • Beschermt ook uw display
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-10541
Producent Krusell
MPN 76086
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Book Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes 3
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Magnetisch
Kleur Zwart
Materiaal Leer
Lengte 125 mm
Breedte 71 mm
Hoogte 12 mm
EAN 7394090760863
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

 1. Microsoft Lumia 532
  Microsoft Lumia 532
 2. Nokia Lumia 520
  Nokia Lumia 520
 3. Samsung Galaxy S3 Mini
  Samsung Galaxy S3 Mini
Klik hier voor de resultaten