Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case Zwart

Productcode: 13-12447
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case is een tweedelige back cover voor uw Huawei Ascend P8 Lite. De Back And Frame Case is als het ware een upgrade over een normale back cover, waarbij de Back And Frame Case tevens de zijkanten van uw toestel beschermt doormiddel van een metalen frame.

Ontwerp & Bescherming

De Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case bestaat uit twee delen die elkaar goed aanvullen. De basis is een metalen frame om uw toestel, dat de zijkanten beschermt tegen onder andere krassen. De bumper is nét iets hoger dan de rand van uw toestel, zodat het de eerste schokken opvangt wanneer uw toestel valt. Zo beschermt de Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case ook tegen valschade.

Het tweede deel van de Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case is een kunststoffen achterkantje, die u in het frame kunt leggen. Zo wordt ook de accudeksel van uw toestel goed beschemd tegen schade. De Back And Frame Case vormt zo een effectieve bescherming voor vrijwel de hele behuizing an uw toestel.

De Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case is speciaal voor de Huawei Ascend P8 Lite ontworpen. U bent dus verzekerd van een goede pasvorm. Ook zijn er handige uitsparingen aangebracht. Dit zijn strategisch gemaakte openingen bij de poorten, knoppen en camera van uw toestel die het gewicht van de case verminderen en ervoor zorgen dat uw Huawei Ascend P8 Lite optimaal te gebruiken blijft als deze zich in de Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case bevindt.

Huawei Ascend P8 Lite Back And Frame Case in het kort

  • Beschermt vrijwel gehele behuizing
  • Strak ontwerp
  • Speciaal voor de Huawei Ascend P8 Lite
  • Handige uitsparingen
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-12447
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium, Hard Plastic
EAN 8719246041389
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Huawei P8 Lite
    Huawei P8 Lite
Klik hier voor de resultaten