Jabra Steel Bluetooth Headset

Bekijk productvideo
Productcode: 12-744
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Jabra Steel is ontworpen voor werken in de bouw. De headset is stof-, water- en schokbestendig, heeft zelf met harde wind ruisonderdrukking en is met handschoenen te gebruiken. Zo is de Jabra Steel in alle omstandigheden de perfecte Bluetooth headset partner.

Veilig werken in extreme omstandigheden

Er zijn omstandigheden waarin u uw smartphone liever in uw zak laat. In zulke omstandigheden biedt de Jabra Steel uitkomst. De headset kan zonder probleem een stootje te verduren krijgen. U blijft zo dus onder alle omstandigheden goed bereikbaar dankzij handfree bellen en stembegeleiding. Zelfs als u hoog in de stijgers staat met harde wind zorgen de meegeleverde windzakjes ervoor dat u goed te verstaan blijft.

Stembegeleiding

De ingebouwde stembegeleiding werkt twee kanten op. Uw Jabra Boost helpt u met configureren, geeft info over de batterijstatus en biedt hulp bij het verbinden van toestellen. Andersom kunt u via uw Bluetooth headset Siri of Google aanspreken om zo taken uit te voeren zonder uw smartphone uit uw zaken te hoeven halen.

Jabra Steel Bluetooth Headset in het kort

  • Robuuste headset
  • Stembegeleiding
  • Ruisonderdrukking
  • Inclusief windzakjes
Lees meer

Specificaties

Productcode 12-744
Producent Jabra
MPN 100-97600000-60
Garantie 6 maanden
Bluetooth Versie 4.0
A2DP Ja
NFC Ja
Multipoint Pairing Ja
Volumeregeling Ja
1 oor / 2 oren Eén oor
Ruisonderdrukking Ja
Waterbestendig Ja
Draagstijl In het oor
Kleur Geel, Zwart
EAN 5707055041075
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten