Jabra Rox Wireless Earbuds

Productcode: 12-757
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Jabra Rox is een headset voor meerdere doeleinden. Het is namelijk een headset waarmee je comfortabel kunt sporten, maar ook films met een premium geluid mee kunt bekijken. Daarnaast heeft de headset een mooi design door de massief stalen oortjes. Kortom, een headset die u overal voor kunt gebruiken.

Comfortabele draagstijl

De Jabra Rox heeft een handige nekband waardoor u de headset ook kunt dragen zonder de oordopjes in te hebben. Jabra heeft de headset zo ontwikkeld, dat de oortjes als gegoten zitten. Er worden drie EarWing-sets en 4 EarGels-sets bij de headset geleverd. Zo bent u er van verzekerd dat de headset goed blijft zitten tijdens het sporten of bij normaal gebruik.

Premium geluid met Dolby Sound

Door de samenwerking tussen Jabra en Dolby heeft de Jabra Rox een geweldig geluid. De headset is bewapend met Dolby Digital Plus. Hierdoor geniet je van een hoogwaardig geluid tijdens het kijken van films, video’s en natuurlijk het luisteren van muziek. Dolby Digital Plus wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt in bioscopen.

Vertrouwd Jabra design

Het design mag natuurlijk niet vergeten worden. Door de massieven stalen oortjes krijgt de headset meteen een stakke uitstraling. Met de Power Magnet kun je de oortjes tegen elkaar klikken als je ze even niet gebruikt. Op deze manier gaat de headset automatisch in de stroombespaarstand. Omdat de oortjes waterdicht zijn hebt u geen excuus om bij slecht weer niet te gaan hardlopen.

De Jabra Rox in het kort:

  • 5.5 uur muziek luisteren en 18 dagen standby-tijd
  • Bluetooth 4.0
  • Premium Dolby Digital Plus geluid
  • Strak design
  • Comfortabele draagstijl
Lees meer

Specificaties

Productcode 12-757
Producent Jabra
MPN 100-96400000-60
Garantie 6 maanden
Bluetooth Versie 4.0
A2DP Ja
NFC Ja
Multipoint Pairing Ja
Volumeregeling Ja
1 oor / 2 oren Twee oren
Ruisonderdrukking Ja
Waterbestendig Ja
Draagstijl In het oor
Kleur Zwart
EAN 5707055035883
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Video's

Klik hier voor de resultaten