Google Pixel 2 XL Back covers

Bescherm uw Google Pixel 2 XL optimaal met een back cover op maat. Het hier onderstaande assortiment Google Pixel 2 XL back covers bestaat uit de beste merken en leukste modellen. Maak gebruik van de filters om snel uw Google Pixel 2 XL back cover te vinden.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. Ringke Slim Google Pixel 2 XL ultra dun hoesje Zwart
  Ringke Slim Google Pixel 2 XL ultra dun hoesje Zwart

  Wilt u uw Google Pixel 2 XL beschermen tegen krassen en vallen, maar ook het dunne design van uw toestel behouden? Dan biedt de Ringke Slim uitkomst! Dit ultra dunne Google Pixel 2 XL hoesje is een van de dunste hoesjes dat toch 360 graden bescherming levert.

  Ringke | Back Cover | Zwart | TPU

  € 12,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Ringke Fusion Google Pixel 2 XL Hoesje Transparant
  Ringke Fusion Google Pixel 2 XL Hoesje Transparant

  Natuurlijk heeft Ringke voor de Google Pixel 2 XL hoesjes ontworpen onder de naam Ringke Fusion. Dit Google Pixel 2 XL hoesjes hebben allemaal een antikrascoating waardoor het doorzichtige hoesje er altijd stijlvol uit zal blijven zien. Het hoesje is vervaardigd uit twee materialen die perfect op elkaar aansluiten.

  Ringke | Back Cover | Transparant | Hard Plastic | TPU

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Ringke Fusion Google Pixel 2 XL Hoesje Transparant Zwart
  Ringke Fusion Google Pixel 2 XL Hoesje Transparant Zwart

  Natuurlijk heeft Ringke voor de Google Pixel 2 XL hoesjes ontworpen onder de naam Ringke Fusion. Dit Google Pixel 2 XL hoesjes hebben allemaal een antikrascoating waardoor het doorzichtige hoesje er altijd stijlvol uit zal blijven zien. Het hoesje is vervaardigd uit twee materialen die perfect op elkaar aansluiten.

  Ringke | Back Cover | Transparant | Zwart | Hard Plastic | TPU

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Google Pixel 2 XL Hoesje Armor Hoesje Transparant
  Google Pixel 2 XL Hoesje Armor Hoesje Transparant

  Met deze Armor hoes is jouw Google Pixel 2 XL optimaal beschermd tegen vallen, krassen en stoten. Deze hoes is vervaardigd uit twee lagen, een transparante achterkant en een flexibele TPU bumper. De combinatie van deze twee materialen zorgt ervoor dat het hoesje naadloos aansluit op de iPhone X en comfortabel in gebruik is.

  Back Cover | Transparant | Hard Plastic | TPU

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Ringke Bevel Google Pixel 2 XL Smoke Black
  Ringke Bevel Google Pixel 2 XL Smoke Black

  Voorzie uw Google Pixel 2 XL van een stijlvolle allround bescherming met dit Ringke Bevel Hoesje. Het Ringke Bevel Hoesje is dun, licht en transparant waardoor het minimaal toevoegt aan het stijlvolle design van de Google Pixel 2 XL.

  Ringke | Back Cover | Transparant | Zwart | TPU

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Ringke Bevel Google Pixel 2 XL Clear
  Ringke Bevel Google Pixel 2 XL Clear

  Ringke Bevel Google Pixel 2 XL Smoke BlackVoorzie uw Google Pixel 2 XL van een stijlvolle allround bescherming met dit Ringke Bevel Hoesje. Het Ringke Bevel Hoesje is dun, licht en transparant waardoor het minimaal toevoegt aan het stijlvolle design van de Google Pixel 2 XL.

  Ringke | Back Cover | Transparant | TPU

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste back cover voor uw Google Pixel 2 XL

Back cover hoesjes zijn voor de Google Pixel 2 XL verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wat al deze hoesjes gemeenschappelijk hebben, is dat bij alle back cover hoesjes het scherm van het toestel vrijhouden en bescherming bieden zonder de functionaliteit te belemmeren. Onderscheidende factoren bij back covers voor de Google Pixel 2 XL zijn bijvoorbeeld materiaal, merk en niet te vergeten design. Want naast goede bescherming, biedt een back cover ook de perfecte mogelijkheid om uw Pixel 2 XL een persoonlijk tintje te geven.

Binnen het bovenstaande assortiment zijn alle back cover en bumper hoesjes voor de Google Pixel 2 XL te vinden. Om snel het beste hoesje te vinden dat u zoekt, raden wij aan om gebruik te maken van de handige filters. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op kleur en snel dat ene transparante back cover hoesje vinden dat u zoekt! Bent u op zoek naar andere soorten hoesjes voor uw Google Pixel 2 XL? Bekijk dan ons complete assortiment Google Pixel 2 XL hoesjes.

Maximale bescherming met een stevige back cover

Net als alle smartphones is ook het glas van de Google Pixel 2 XL het meest kwetsbaar aan de randen. Glas van een smartphone is geoptimaliseerd om directe klappen frontaal op het glas goed op te kunnen vangen, maar een harde klap op een van de hoeken van het toestel kan het gehele glas eenvoudig doen breken. Daarom is het belangrijk om juist de randen van de Google Pixel 2 XL goed te beschermen tegen schokken en stoten. Een goede back cover of bumper case biedt hier uitkomst en goede bescherming.

Flexibel TPU of siliconen materiaal zijn ideaal voor het absorberen van schokken. Hard plastic is helaas minder geschikt voor het absorberen van schokken, maar kan technisch gezien wel de impact van een klap goed verdelen over een breder oppervlakte. Een back cover met een constructie die bestaat uit twee lagen biedt natuurlijk maximale bescherming. Denk hierbij aan hoesjes van merken als OtterBox of Griffin.

Bij een back cover hoesje dat uit meerdere lagen bestaat is het hard plastieken deel erop toegespitst om de kracht van een schok te verdelen over de gehele constructie. Het TPU of siliconen materiaal moet binnen de constructie de schok zelf absorberen. De “combo case” hoesjes hebben wel één groot nadeel, ze zijn dikker dan standaard TPU of hard plastieken hoesjes. Deze type back covers kunnen uw Google Pixel 2 XL nogal lomp en onhandig maken.

Back Cover verschillende materialen

In de bovenstaande afbeelding zijn de verschillende type back cover hoesjes weergegeven. Hierbij is duidelijk te zien dat een hard case slank is, maar dat deze minder goede bescherming biedt dan een TPU of combo case. Houd bij het kopen van een back cover voor uw Google Pixel 2 XL rekening met dit feit. Gebruikt u uw telefoon in extreme omstandigheden voor uw werk, of tijdens het sporten, dan raden wij uiteraard een TPU of Combo case aan. Echter bij normaal gebruik waarbij de kans klein is dat de Google Pixel 2 XL van grote hoogte valt, kan een slanke hard case al uitkomst bieden.

Personaliseer uw Google Pixel 2 XL

Niemand is hetzelfde en een back cover of bumper case biedt de perfecte mogelijkheid om uw Google Pixel 2 XL een persoonlijk tintje te geven. Verschillende kleuren, structuren en materialen maken dat uw telefoon een compleet ander design krijgt. Een populaire look geeft bijvoorbeeld een transparant back cover hoesje. Hierbij is de Google Pixel 2 XL geheel of gedeeltelijk door de back cover te zien. De back cover accentueert in dat geval het design van de Google Pixel 2 XL. Een transparante Google Pixel 2 XL back cover is ook te personaliseren door bijvoorbeeld een eigen ontworpen print of een leuke foto toe te voegen.

Dure en goedkope Google Pixel 2 XL back covers

In de meeste gevallen is er een flink prijsverschil te vinden in ons assortiment back cover hoesjes. Dit komt doordat verschillende merken verschillende materialen gebruiken. Materialen die betere bescherming bieden zijn soms duurder voor verschillende merken om hoesje mee te produceren. Natuurlijk bent u voor goedkope Google Pixel 2 XL back covers bij ons ook aan het juiste adres. Een simpele TPU back cover hoeft natuurlijk niet heel duur te zijn.

Goede bescherming voor het scherm

Hoewel het scherm van de Google Pixel 2 XL niet bedekt wordt bij een back cover of bumper case, is deze niet volledig onbeschermd. Vrijwel alle back covers en bumper cases beschikken over verhoogde randen. Dit betekent dat de randen van het hoesje iets uitsteken, waardoor de Google Pixel 2 XL bij het vallen op een plat oppervlak ook aan de voorzijde beschermd is. De onderstaande afbeelding met een doorsnede van het toestel geeft duidelijk weer hoe de verhoogde randen functioneren bij een back cover of bumper case hoesje.

Back Cover verhoogde randen

Toch raden wij bij een back cover altijd het gebruik van een screen protector aan, om het scherm van uw Google Pixel 2 XL krasvrij te houden. Een overzicht van alle beschikbare oplossingen voor het beschermen van het scherm van uw Google Pixel 2 XL, vindt u in ons complete overzicht Google Pixel 2 XL screen protectors.

Eenvoudig de beste Google Pixel 2 XL back cover vinden

Het vinden van een back cover voor uw toestel is bij GSMpunt makkelijker dan ooit. De bovenstaande selectie van back covers zijn allemaal perfect op maat voor de Google Pixel 2 XL. Door gebruik te maken van de filters kunt u de selectie wijzigen op basis van merk, materiaal, kleur, prijs, levertijd en extra functionaliteiten. Zo wordt het eenvoudig om een keuze te maken! Komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u vragen over de back cover hoesjes binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze productexperts helpen u graag bij het vinden van een perfect hoesje op maat.

Klik hier voor de resultaten