• Thuiswinkel waarborg
  • 9,6 uit 54.564 reviews
  • Gratis verzending

Ontdek de handigste telefoonaccessoires


Op deze pagina hebben we de leukste en handigste telefoonaccessoires voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en haal alles uit je smartphone!

Lange telefoonkabels van 3 meter!

Lange telefoonkabels van drie meter!

Met behulp van een extra lange kabel kun je in huis op je favoriete plek blijven zitten. Deze drie meter kabels zijn verkrijgbaar voor verschillende laadaansluitingen zoals USB - C en Lightning. Shop deze kabels al vanaf € 11,95!

Bekijk de drie meter kabels

Popsockets

Popsockets zorgen voor meer grip!

PopSockets zijn voor jou gemaakt om voor extra grip te zorgen, zodat je met één hand berichten kunt sturen, betere foto's kunt maken en kan tenslotte fungeren als standaard. Eenvoudig op de achterkant van je toestel te plakken!

Popsockets shoppen

Handige verloopstukjes!

Handige verloopstukjes voor iedere smartphone

Heb je nog een (oude) kabel of headset die niet meer in je nieuwe smartphone past? Dan is daar gelukkig een oplossing voor. Deze handige verloopstukjes zorgen er voor dat je (oudere) producten kan blijven gebruiken op je nieuwe toestel!

Bekijk alle adapters

Bureauhouders

Geef je telefoon een vaste plek met een bureauhouder!

Een houder geeft je smartphone of tablet een overzichtelijk plekje in de keuken of op jouw bureau. Daarnaast is het ideaal hulpmiddel bij het beeldbellen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Alle Bureauhouders

Draadloze opladers

Last van kabels? Gebruik een draadloze oplader

Kabels in de war? Daar heb je geen last van bij een draadloze oplader! Steeds meer telefoons kunnen draadloos opgeladen worden. En goed om te weten, de meeste telefoonhoesjes kunnen gewoon blijven zitten!

Draadloze opladers shoppen

Screen protectors

Eenvoudig een screen protector plakken

Een screen protector plakken is nog nooit zo makkelijk geweest met de meegeleverde installatieframe. In één keer recht geplakt zonder luchtbubbels. Ontdek dit nieuwe product nu!

Screen protectors met installatieframe

Face Tracking Camera Houder

Face en Object Tracking Camera Houder

Deze slimme houder is ideaal voor mensen die regelmatig voor de camera staan. Met behulp van de beweeglijke houder kun je leuke opnames van jezelf, van kinderen, huisdieren maken of voor simpelweg het volgen van objecten. De houder draait vanzelf mee!

Bekijk de Tracking Camera

Hoco S51 Kabels

Hoco S51 Fast Charge kabels met display

De Hoco S51 kabels zijn uniek. De kabels ondersteunen een wattage van 20W of 100W. Met behulp van de juiste oplader kun je de telefoon extreem snel opladen. Daarnaast kun je met het handige LED display de stroomsterkte aflezen. Verkrijgbaar voor USB - C en Lightning.

Hoco S51 Kabels

Andere handige producten voor je smartphone!