CAT S41 accessoires

Alle CAT S41 accessoires

Voor de CAT S41 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een S41 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een S41 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw S41 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde CAT S41

Een nieuwe S41 is een mooie S41. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw CAT S41 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw CAT S41 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze S41 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

CAT S41 screen protector

Een krasje op uw S41 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw CAT S41 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een S41 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de S41 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw CAT S41 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de CAT S41 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw S41 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw CAT S41 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw S41 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de CAT S41 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u S41 accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de CAT S41 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor CAT S31 hoesjes en CAT S52 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten