Parrot Minikit Neo 2 HD Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 4-179
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De meeste complete Bluetooth Carkit in een zeer compact en stijlvol design. De Parrot Minikit Neo 2 HD is een van de nieuwste Bluetooth Carkit systemen van Parrot. Het compacte en eenvoudige design maakt het een perfect product voor wie in zijn dagelijks leven gebruik maakt van meerdere auto’s. Stembediening en een extra app voor op de telefoon maakt dat de bediening zeer gemakkelijk gaat en alle denkbare features ingebouwd zijn binnen deze Bluetooth Carkit.

Stembediening

U hoeft uw handen niet van het stuur te halen bij deze Parrot Minikit Neo 2 HD om een binnenkomend gesprek te kunnen beantwoorden. Spraakherkenning (die ook in het Nederlands werkt) zorgt er voor dat u met het roepen van simpele commando’s, duidelijk kunt maken wat de Parrot Minikit Neo 2 HD voor u moet doen. Ook het gebruik van Siri op uw iPhone, kunt u via de Parrot Minikit Neo 2 HD activeren door het roepen van de commando ‘Hello Siri’, dankzij ingebouwde ‘Siri eyes-free’ technologie. Zo kunt u ook handsfree een nieuwe sms sturen, afspraak plannen of reminder instellen, terwijl uw ogen gefocust blijven op de weg.

Knoppen en multi-pairing

Naast stembediening, beschikt de Parrot Minikit Neo 2 HD over 4 eenvoudig te gebruiken knoppen. Ook kunt u twee toestellen tegelijkertijd koppelen aan de Parrot Minikit Neo 2 HD. Mocht u dus beschikken over meerdere toestellen, dan kunt u bij beide zowel veilig handsfree bellen. Ook is dit perfect voor een eventuele bijrijder om ook gebruik te maken van het handige Parrot Minikit Neo 2 HD systeem.

Muziek en meer via A2DP

Podcasts, muziek en andere audio afspelen via de Parrot Minikit Neo 2 HD is geen enkel probleem. Dit alles kan gestreamd worden via het A2DP Bluetooth audio protocol naar de ingebouwde speaker van de Parrot Minikit Neo 2 HD. De speaker geeft een helder en natuurgetrouw geluid, zodat u optimaal kunt genieten van uw content.

Bijgeleverde App

Parrot levert bij deze Bluetooth Carkit een handige applicatie. Via deze applicatie kunt u uw Parrot geheel naar eigen smaak configureren. Ook kunt u via deze applicatie gebruik maken van ‘Find my car’, waarbij u eenvoudig kunt zien waar uw Parrot (en uw auto) zicht bevindt.

Altijd stand-by

De Parrot Minikit Neo 2 HD is altijd klaar voor gebruik en activeert zichzelf zodra u in de auto stapt. De Parrot activeert zichtzelf dankzij vibratie-herkenning, waarbij hij voelt dat de auto rijdt/loopt. Automatisch koppelt de Parrot Minikit Neo 2 HD met alle bluetooth apparaten die al bij hem bekend zijn. Zo weet u zeker dat u altijd veilig handsfree kunt bellen.

Parrot Minikit Neo 2 HD in het kort:

  • Veilig handsfree bellen
  • Handsfree bediening dankzij stemherkening
  • Multipoint Paring ondersteund
  • Ondersteuning voor A2DP
  • 10 uur gesprekstijd
  • 6 maanden standbytijd
  • 3 uur laadttijd
Lees meer

Specificaties

Productcode 4-179
Producent Parrot
MPN PF420106AA
Garantie 24 maanden
Bluetooth Ja
Bluetooth Versie 4.0
EAN 3520410026669
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten