Handsfree Cable for iPhone

Productcode: 4-109
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Handsfree cable voor iPhone is ideaal voor in de auto. Deze kabel is een zeer compacte carkit, zo kunt u de kabel makkelijk oprollen en in uw broekzak steken. Voor de carkit heeft u een AUX aansluiting op uw autoradio nodig en natuurlijk een iPhone. Met deze kabel heeft u een veilige en makkelijke oplossing voor het bellen in de auto.

Met deze handsfree kabel kunt u ook uw eigen muziek afspelen op de autoradio. De Handsfree cable is gewoon plug and play, dit houdt in dat u niks hoeft te installeren of zelf in te stellen. In de plug zit een microfoon ingebouwd, zo hoeft u niet de iPhone dicht bij u te houden en het andere contact hoort u via de autoradio. U hoeft alleen het ene eind van de kabel in uw auto pluggen en de andere kant in uw iPhone pluggen. De kabel is 1,2 meter lang, zo kunt u bijvoorbeeld uw iPhone in uw broekzak laten. Als u gebeld wordt terwijl u muziek luistert dan word de muziek gepauzeerd en kunt u in alle rust bellen.

Deze Handsfree cable voor de iPhone is ook alleen geschikt voor de iPhone. U moet wel een AUX aansluiting in uw autoradio hebben om gebruik te maken van deze kabel. GSMpunt biedt gratis verzending en ook nog 6 maanden garantie op dit product.

Lees meer

Specificaties

Productcode 4-109
Garantie 6 maanden
Bluetooth Versie 1.0
EAN 8719246000768
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten