Uw winkelmand
is leeg
Wij zijn op zoek naar jou!

Wij van GSMpunt zijn op zoek naar bloggers, vloggers en facebook lovers om de wereld te vertellen over de producten binnen ons assortiment. Wil jij een product binnen ons assortiment testen of zie jij ander mogelijkheden tot samenwerking op dit gebied, dan zijn wij op zoek naar jou!

Blogger GSMpunt

Waarom wij jou zoeken

Binnen ons assortiment zijn producten te vinden van hoogwaardige merken als Valenta, Otterbox, Belkin, Case-Mate, Spigen, Urban Armor Gear en vele andere. Graag vertellen zouden wij iedereen over onze unieke, mooie en leuke producten willen vertellen, maar kunnen wij dit niet alleen. Wij zijn op zoek naar kleine en grote blogs/vlogs die hun eerlijke mening willen geven over ons assortiment. Natuurlijk zijn er naast productieviews ook vele andere manieren waarop wij samenwerkingsmogelijkheden bieden. Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken.

Eerdere samenwerkingen:

Hieronder staat een kleine selectie van bloggers die al eerder voor ons geschreven hebben. Wil jij ook een product reviewen? Neem dan contact met ons op.

  • Fashion is a party blogger
  • Inspired by Life
  • MobileMac Blogger
  • itruelyme blogger
  • New Girl in Town Blogger

Wat bieden wij

Naast gratis artikelen uit onze website die wij aanbieden ter review, bieden wij ook meer. Schrijf jij een leuk verhaal over ons of de producten uit ons assortiment, dan delen wij jouw berichtje uiteraard graag via onze diverse social media kanalen. GSMpunt is onder meer actief op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+.

Kortom, wij bieden jou:

Gratis producten ter review | Groter bereik van je blog | Eeuwige roem

Bloggers GSMpunt

Geïnteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met ons, neem dan direct contact op. Naast productreviews zijn er uiteraard ook vele andere mogelijkheden tot samenwerking die we graag met jou zouden willen bespreken. Mail naar samenwerking@gsmpunt.nl, of klik op de hier onderstaande knop om direct contact op te nemen.

Klik hier voor de resultaten