Xiaomi Redmi Note 5A Batterij BN31 3000mAh

Productcode: 10817
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Xiaomi BN31 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Redmi Note 5A wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi BN31 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Xiaomi Redmi Note 5A te monteren. De Xiaomi BN31 accu is dan de perfecte keuze aangezien deze accu speciaal is ontworpen voor de Redmi Note 5A.

Lithium-ion batterij

De Xiaomi BN31 accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Xiaomi Redmi Note 5 A batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10817
Producent Xiaomi
MPN BATT-OEM-BN31-BN
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Xiaomi Redmi Note 5A
Accu capaciteit 3000
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Xiaomi Redmi Note 5A
    Xiaomi Redmi Note 5A
Klik hier voor de resultaten