Xiaomi Redmi Note 3 Batterij BM3A 3400 mAh

Productcode: 10822
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Xiaomi BM3A accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Redmi Note 3 wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi Redmi Note 3 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Xiaomi Redmi Note 3 te monteren. De originele Xiaomi BM3A is dan de perfecte keuze aangezien Xiaomi deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Redmi Note 3.

Lithium-ion batterij

De Xiaomi BM3A accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Xiaomi Redmi Note 3 batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

De Xiaomi Redmi Note 3 Batterij BM3A 3400 mAh in het kort:

  • Origineel Xiaomi batterij
  • Type: Lithium-ion
  • Capaciteit: 3400 mAh
  • Philips #00 schroevendraaier, zuignap en openingstool meegeleverd
Lees meer

Specificaties

Productcode 10822
Merk Xiaomi
MPN BM3A
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Xiaomi Redmi Note 3
Accu capaciteit 3400
EAN 0806998814335
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten