Xiaomi Redmi Mi 2 (Pro) Batterij BM44 2200 mAh

Productcode: 10824
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Xiaomi BM44 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Redmi Mi 2 (Pro) wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi Redmi Mi 2 (Pro) tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Xiaomi Redmi Mi 2 (Pro) te monteren. De originele Xiaomi BM44 is dan de perfecte keuze aangezien Xiaomi deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Redmi Mi 2 (Pro).

Lithium-ion batterij

De Xiaomi BM44 accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Xiaomi Redmi Mi 2 (Pro) batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

De Xiaomi Redmi Mi 2 (Pro) Batterij BM44 2200 mAh in het kort:

  • Origineel Xiaomi batterij
  • Type: Lithium-ion
  • Capaciteit: 2200 mAh
Lees meer

Specificaties

Productcode 10824
Merk Xiaomi
MPN BM44
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Xiaomi Redmi Mi 2 (Pro)
Accu capaciteit 2200
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten