Xiaomi Redmi Mi 1S Batterij BM41 2050 mAh

Productcode: 10823
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Xiaomi BM41 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Redmi Mi 1S wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi Redmi Mi 1S tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Xiaomi Redmi Mi 1S te monteren. De originele Xiaomi BM41 is dan de perfecte keuze aangezien Xiaomi deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Redmi Mi 1S.

Lithium-ion batterij

De Xiaomi BM41 accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Xiaomi Redmi Mi 1S batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

De Xiaomi Redmi Mi 1S Batterij BM41 2050 mAh in het kort:

  • Origineel Xiaomi batterij
  • Type: Lithium-ion
  • Capaciteit: 2050 mAh
Lees meer

Specificaties

Productcode 10823
Merk Xiaomi
MPN BM41
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Xiaomi Mi 1S
Accu capaciteit 2050
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten