Xiaomi Redmi 5A Batterij BN34 3000 mAh

Productcode: 10826
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Xiaomi BN34 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Redmi 5A wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi Redmi 5A tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Xiaomi Redmi 5A te monteren. De originele Xiaomi BN34 is dan de perfecte keuze aangezien Xiaomi deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Redmi 5A.

Lithium-ion batterij

De Xiaomi BN34 accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Xiaomi Redmi 5A batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

De Xiaomi Redmi 5A Batterij BN34 2910 mAh in het kort:

  • Origineel Xiaomi batterij
  • Type: Lithium-ion
  • Capaciteit: 2910 mAh
  • Philips #00 schroevendraaier, zuignap en openingstool meegeleverd
Lees meer

Specificaties

Productcode 10826
Merk Xiaomi
MPN BN34
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Xiaomi Redmi 5A
Accu capaciteit 2910
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten