Xiaomi Mi Mix 2S Batterij BM3B 3400mAh

Productcode: 10815
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Xiaomi BM3B accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Mi Mix 2S wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi BM3B tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Xiaomi Mi Mix 2S te monteren. De XIaomi BM3B accu is dan de perfecte keuze aangezien deze accu speciaal is ontworpen voor de Mi Mix 2S.

Lithium-ion batterij

De Xiaomi BM3B accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Xiaomi Mi Mix 2S batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10815
Producent Xiaomi
MPN BATT-OEM-BM3B-BN
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Xiaomi Mi Mix 2S
Accu capaciteit 3400
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Xiaomi Mi Mix 2S
    Xiaomi Mi Mix 2S
Klik hier voor de resultaten