Xiaomi Mi 6 Batterij BM39 3250mAh

Productcode: 10814
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Xiaomi BM39 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Mi 6 wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi BM39 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Xiaomi Mi 6 te monteren. De originele Xiaomi BM39 accu is dan de perfecte keuze aangezien Xiaomi deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Mi 6.

Lithium-ion batterij

De Xiaomi BM39 accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Xiaomi Mi 6 batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10814
Producent Xiaomi
MPN BATT-OEM-BM39-BN
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Xiaomi Mi 6 BM39
Accu capaciteit 3350
EAN 4260381642190
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Xiaomi Mi 6
    Xiaomi Mi 6
Klik hier voor de resultaten