Sony Xperia Z3 Compact Batterij LIS1561ERPC Origineel: 2600mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10653
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Wanneer uw Sony Xperia Z3 Compact geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe Sony LIS1561ERPC accu de oplossing. De Sony Xperia Z3 Compact is standaard uitgerust met een prima 2300mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 4G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij. 

Veel Sony Xperia Z3 Compact gebruikers laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de Sony Xperia Z3 Compact een capaciteit van 2300mAh, waarmee het een van de sterkste batterijen is die Sony ooit gemaakt heeft. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon.

Huidige garantie
Het is een misverstand dat de Officiële Sony garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevoSonyen voor de consument. De accu van een Sony Xperia Z3 Compact kan daardoor zonder dat uw garantie vervalt vervangen worden.

Gereedschap!
Bij het vervangen van de batterij van een Xperia Z3 Compact is gereedschap nodig. Een kruiskop schroevendraaier en openings tool. Deze tools worden gratis meegeleverd bij deze accu, zodat u alles wat u nodig heeft om de accu te vervangen direct bij de hand heeft!. Dit maakt het vervangen van uw Xperia Z3 Compact accu net iets makkelijker.


In de verpakking:

 • De originele Sony LIS1561ERPC batterij.
 • Phillips #00 kruiskopschroevendraaier.
 • Plastic openingstool.
 • Zuignap.

Originele Sony Xperia Z3 Compact batterij specificaties: 

 • Origineel Sony product
 • Oplaadbare lithium-ion batterij
 • Vermogen: 2600 mAh
 • Voltage: 3,8V
 • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
 • Sony Productcode: LIS1561ERPC
 • EAN Code: 8592118127967
 • Alleen bij GSMpunt 24 maanden garantie!

Reparatie Video

De onderstaande video geeft u een duidelijke uitleg over hoe het vervangen van uw Xperia Z3 Compact accu in zijn werk gaat. U kunt de instructies uit deze video stap voor stap opvoSonyen voor een succesvolle reparatie. 


FAQ:

Q: Vervalt mijn garantie als ik de accu van mijn Xperia Z3 Compact vervang?

A: Veel mensen denken dat de Officiële Sony garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat in Europese wetgeving is vastgelegd dat een accu een vervangbaar onderdeel van een telefoon moet zijn. Daarom mag de garantie niet vervallen als u besluit om uw accu te vervangen. De accu van een Sony Xperia Z3 Compact kan dus zonder problemen vervangen worden.

Q: Hoe gaat het vervangen van de accu?

A: Het vervangen van uw Xperia Z3 Compact accu is prima zelf uit te voeren. Het belangrijkste hierbij is dat u hier rustig de tijd voor neemt. Hierboven vindt u een uitgebreide instructie video die stap voor stap u door het vervangen van uw accu helpt. 

Lees meer

Specificaties

Productcode 10653
Merk Sony
MPN 1282-1203
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Sony Xperia Z3 Compact
Accu capaciteit 2600
EAN 8592118127967
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Sony Xperia Z3 Compact
  Sony Xperia Z3 Compact