Sony Xperia Z3 Batterij LIS1558ERPC Origineel: 3100mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10654
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Wanneer uw Sony Xperia Z3 geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe Sony LIS1558ERPC accu de oplossing. De Sony Xperia Z3 is standaard uitgerust met een prima 3100mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 4G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij. 

Veel Sony Xperia Z3 gebruikers laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de Sony Xperia Z3 een capaciteit van 3100mAh, waarmee het een van de sterkste batterijen is die Sony ooit gemaakt heeft. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon.

Huidige garantie
Het is een misverstand dat de officiële Sony garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De accu van een Sony Xperia Z3 kan daardoor vervangen worden zonder dat uw garantie vervalt.

Gereedschap!
Bij het vervangen van de batterij van een Xperia Z3 is gereedschap nodig. Een kruiskop schroevendraaier en openings tool. Deze tools worden gratis meegeleverd bij deze accu, zodat u alles wat u nodig heeft om de accu te vervangen direct bij de hand heeft!. Dit maakt het vervangen van uw Xperia Z3 accu net iets makkelijker.


In de verpakking:

 • De originele Sony LIS1558ERPC batterij.
 • Phillips #00 kruiskopschroevendraaier.
 • Plastic openingstool.
 • Zuignap.

Originele Sony Xperia Z3 batterij specificaties: 

 • Origineel Sony product
 • Oplaadbare lithium-ion batterij
 • Vermogen: 3100 mAh
 • Voltage: 3,8V
 • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
 • Sony Productcode: LIS1558ERPC
 • EAN Code: 8592118127974
 • Alleen bij GSMpunt 24 maanden garantie!

Reparatie Video

De onderstaande video geeft u een duidelijke uitleg over hoe het vervangen van uw Xperia Z3 accu in zijn werk gaat. U kunt de instructies uit deze video stap voor stap opvolgen voor een succesvolle reparatie. 


FAQ:

Q: Vervalt mijn garantie als ik de accu van mijn Xperia Z3 vervang?

A: Veel mensen denken dat de officiële Sony garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat in Europese wetgeving is vastgelegd dat een accu een vervangbaar onderdeel van een telefoon moet zijn. Daarom mag de garantie niet vervallen als u besluit om uw accu te vervangen. De accu van een Sony Xperia Z3 kan dus zonder problemen vervangen worden.

Q: Hoe gaat het vervangen van de accu?

A: Het vervangen van uw Xperia Z3 accu is prima zelf uit te voeren. Het belangrijkste hierbij is dat u hier rustig de tijd voor neemt. Hierboven vindt u een uitgebreide instructie video die stap voor stap u door het vervangen van uw accu helpt. 

Lees meer

Specificaties

Productcode 10654
Producent Sony
MPN LIS1558ERPC
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Sony Xperia Z3
Accu capaciteit 3100
EAN 8592118127974
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Sony Xperia Z3
  Sony Xperia Z3
Klik hier voor de resultaten