Sony Xperia Z Accu Origineel LIS1502ERPC 2330 mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 1-810
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Het grote LCD scherm en vele mogelijke toepassingen van de Sony Xperia Z, vragen veel van de accu van uw Sony toestel. Het kan dan ook zijn dat na verloop van tijd de capaciteit van uw huidige Xperia Z accu minder wordt. De beste oplossing in dit geval is het vervangen van uw batterij zodat u weer volop gebruikt kunt maken van uw Sony Xperia Z zonder deze steeds tussentijds bij te moeten laden.  

Originele Sony LIS1502ERPC accu!

Deze originele Sony LIS1502ERPC accu heeft een capaciteit van 2330 mAh. Omdat het hier een originele accu betreft, bent u verzekerd dat deze perfect gaat passen en functioneren in combinatie met uw Sony Xperia Z! Onder meer de Sony Xperia Z is uitgerust met deze Sony LIS1502ERPC accu.

Kwaliteit.

Uiteraard wilt u de hoogste kwaliteit bij uw nieuwe accu. Zoals vermeld gaat het om een originele accu die geschikt is voor de Sony Xperia Z. Wij van GSMpunt zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de accu, dat wij boven op de standaard garantie van 12 maanden, nogmaals 12 maanden extra garantie geven. De originele Sony LIS1502ERPC accu word dus geleverd met 24 maanden garantie!

Hoe vervang ik de batterij van mijn Sony Xperia Z?

Het vervangen van de batterij van uw Sony Xperia Z vereist enige handigheid. Het is echter prima zelf uit te voeren met behulp van het meegeleverde gereedschap en de instructievideo die u kunt vinden op deze pagina. Mocht u alsnog vragen hebben over het  vervangen van de Sony Xperia Z accu, neemt u dan gerust even  contact op met onze klantenservice. 

Wij leveren de Sony LIS1502ERPC batterij in combinatie met een zuignap en een openingstool zodat het vervangen nog makkelijker is voor u. 

Sony LIS1502ERPC accu in het kort:

 • Originele Sony accu
 • Onder meer geschikt voor de Sony Xperia Z
 • Herlaadbare lithium-ion accu
 • Tussentijdsopladen zonder problemen
 • Capaciteit van 2330 mAh
 • 24 maanden garantie!
 • Zelf te vervangen (geen expert nodig)
 • Artikelcode Sony: LIS1502ERPC
Lees meer

Specificaties

Productcode 1-810
Producent Sony
MPN LIS1502ERPC
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Sony LIS1502ERPC
Capaciteit 2330 mAh
EAN 8718722007697
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Sony Xperia Z
  Sony Xperia Z
Klik hier voor de resultaten