Samsung Galaxy S9 Plus Batterij EB-BG965ABE 3500mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10820
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Samsung EB-BG965ABE accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Samsung Galaxy S9 Plus wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Samsung Galaxy S9 Plus tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Samsung Galaxy S9 Plus te monteren. De originele Samsung EB-BG965ABE is dan de perfecte keuze aangezien Samsung deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Galaxy S9 Plus.

Lithium-ion batterij

De Samsung EB-BG965ABE accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Samsung Galaxy S9 Plus batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

De Samsung Galaxy S9 Plus Batterij EB-BG965ABE 3500mAh in het kort:

  • Origineel Samsung batterij
  • Type: Lithium-ion
  • Capaciteit: 3500mAh
  • Philips #00 schroevendraaier, zuignap en openingstool meegeleverd
Lees meer

Specificaties

Productcode 10820
Merk Samsung
MPN EB-BG965ABE
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Samsung Galaxy S9 Plus
Accu capaciteit 3500
EAN 6922505536744
Toon meer

Vraag?

Heb je een vraag over dit product? Vul dan hieronder jouw gegevens in, en stel jouw vraag. Wij zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S9 Plus
    Samsung Galaxy S9 Plus