Samsung Galaxy S8 Batterij Origineel EB-BG950ABA 3000mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10807
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Samsung EB-BG950ABA Accu dient als perfecte vervanger voor de originele batterij van uw Samsung Galaxy S8 wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Samsung Galaxy S8 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Samsung  Galaxy S8 te monteren. De originele Samsung EB-BG950ABA is dan de perfecte keuze aangezien Samsung deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Galaxy S8. 

De Samsung EB-BG950ABA accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Samsung Galaxy S8 batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

Verder heeft de originele Samsung Galaxy S8 accu een aantal ingebouwde beveiligingen tegen schade. Zo heeft de accu een polyswitch die kortsluiting tegengaat, een ingebouwde diode tegen verkeerde polarisatie en een ingebouwde thermische weerstand voor temperatuurdetectie. Zo bent u er zeker van dat het een veilige batterij is. De EB-BG950ABA is een originele Samsung batterij die door Samsung is ontworpen en geproduceerd voor de Galaxy S8. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en weet u zeker dat de accu optimaal werkt met uw Samsung Galaxy S8.

LET OP:
Het vervangen van de batterij voor de Galaxy S8 is niet eenvoudig. Belangrijk hierbij is dat u de tijd neemt, en de instructies in de bijgevoegde video goed opvolgt. Gereedschap dat nodig is bij het vervangen van de batterij zoals een openingstool, een Philips #00 schroevendraaier, zuignapje en een stukje 3M tape worden geheel kosteloos meegeleverd om het u nog makkelijker te maken. Mocht u alsnog vragen hebben over het vervangen van de batterij neemt u gerust contact op met onze klantenservice!

U krijgt bij GSMpunt de bijhorende gereedschap gratis bijgeleverd! Dit setje bestaat uit:

 • Smartphone plastic opening tool
 • Philips #00 Schroevendraaier
 • Zuignap
 • 3M tape
Originele Samsung Samsung Galaxy S8 Accu in het kort

 • Origineel Samsung Product
 • Speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S8 (SM-G950)
 • Samsung typenummer: EB-BG950ABA , EB-BG950ABE
 • Type: Lithium-ion
 • Samsung productcode: GH82-14642A
 • Capaciteit: 3000mAh
 • Geen last van geheugeneffect
 • Polyswitch tegen kortsluiting
Met deze nieuwe Samsung EB-BG950ABA accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn. En omdat over de kwaliteit van de originele Samsung Galaxy S8 batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij GSMpunt.nl 2 jaar garantie op de werking van deze batterij.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10807
Merk Samsung
MPN EB-BG950ABA
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Samsung Galaxy S8
Accu capaciteit 3000
Gewicht 45 gram
EAN 4368551955825
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Samsung Galaxy S8
  Samsung Galaxy S8