Samsung EB535163LU Galaxy Grand Neo Batterij 2100mAh

Productcode: 10596
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Moet u uw Samsung Galaxy Grand Neo meerdere malen per dag opladen? Wil uw toestel helemaal niet meer opstarten? Kortom: Werkt uw batterij niet meer? Vervang uw batterij dan met deze Originele Samsung Galaxy Grand Neo Li-Ion Batterij!

Dit is dezelfde batterij als de batterij die origineel in het toestel zit, dus bent u verzekerd van dezelfde kwaliteit die u gewend bent en volledige compatibiliteit.

De batterij is erg eenvoudig te vervangen. U kunt de achterkant van uw toestel loshalen en de oude batterij er zo uithalen. Er is geen enkel gereedschap voor nodig.

De Originele Samsung Galaxy Grand Neo Li-Ion Batterij is, zoals al uit de naam af te leiden is, een Li-ion (Lithium-ion) batterij. Dit houdt in dat de batterij niet beschadigd raakt wanneer u deze oplaad zonder dat de batterij volledig leeg is. het is zelfs aan te raden de batterij nooit volledig te ontladen, omdat dit de levensduur van de batterij verminderd.

Originele Samsung Galaxy Grand Neo Li-Ion Batterij 2100mAh in het kort:

  • Origineel van Samsung
  • Originele Galaxy Grand Neo batterij
  • Eenvoudig te vervangen
  • Geen last van geheugeneffect
Lees meer

Specificaties

Productcode 10596
Merk Samsung
MPN EB535163LUC
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Samsung Galaxy Grand Neo EB535163LUC
Accu capaciteit 2100
Gewicht 35 gram
EAN 8806085650978
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Grand Neo
    Samsung Galaxy Grand Neo