Samsung Galaxy Note 3 Neo Accu: EB-BN750BBC

Productcode: 10608
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Is de accu van uw Samsung Galaxy Note 3 Neo aan vervanging toe? Moet u uw batterij drie keer per dag opladen, of wilt u gewoon een reservebatterij? Dan is de Samsung  EB-BN750BBC Galaxy Note 3 Neo Li-ion Accu de perfecte oplossing!

Deze accu is de originele batterij van Samsung, zodat u er zeker van bent dat de accu goed bij uw toestel past en van hoge kwaliteit is. De accu heeft een capaciteit van 3100 mAh en maakt gebruik van Li-ion technologie. Deze technologie zorgt dat de batterij geen last heeft van geheugeneffect: het verlies van capaciteit wanneer de accu wordt opgeladen wanner deze niet volledig leeg is. Uw kunt uw batterij dus rustig opladen wanneer deze nog op 25% zit, als u weet over een uur een lange rit tegemoet te gaan. Het is zefls aan te raden de accu zo weinig mogelijk helemaal leeg te laten raken, omdat dit wel schade kan opleveren.

Samsung  EB-BN750BBC Galaxy Note 3 Neo Li-ion Accu in het kort

  • Origineel van Samsung
  • Capaciteit: 3100 mAh
  • Li-ion technologie
  • Geen geheugeneffect
Lees meer

Specificaties

Productcode 10608
Producent Samsung
MPN EB-BN750BBC
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Samsung EB-BN750BBC
Accu capaciteit 3100
EAN 8806086447850
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Note 3 Neo
    Samsung Galaxy Note 3 Neo
Klik hier voor de resultaten