Originele Samsung Galaxy S6 Batterij EB-BG920 2550mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10699
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Samsung EB-BG920 Accu dient als perfecte vervanger voor de originele batterij van uw Samsung Galaxy S6 wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Samsung Galaxy S6 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen. Omdat uw toestel verder nog perfect functioneert is dit probleem prima op te lossen door simpelweg een nieuwe batterij in uw Samsung  Galaxy S6 te monteren. De nieuwe originele Samsung EB-BG920 is dan de perfecte keuze aangezien Samsung deze accu speciaal heeft ontworpen voor de Galaxy S6. 

De Samsung EB-BG920 accu is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als groot voordeel heeft geen last te hebben van het zogenaamde geheugeneffect. Dit betekent dat de Samsung Galaxy S6 batterij niet aan capaciteit verliest, wanneer u deze oplaadt als deze nog niet helemaal leeg is.

Verder heeft de originele Samsung Galaxy S6 accu een aantal ingebouwde beveiligingen tegen schade. Zo heeft de accu een polyswitch die kortsluiting tegengaat, een ingebouwde diode tegen verkeerde polarisatie en een ingebouwde thermische weerstand voor temperatuurdetectie. Zo bent u er zeker van dat het een veilige batterij is. De EB-BG920 is een originele Samsung batterij die door Samsung is ontworpen en geproduceerd voor de Galaxy S6. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en weet u zeker dat de accu optimaal werkt met uw Samsung Galaxy S6.

LET OP:
Het vervangen van de batterij voor de Galaxy S6 is niet eenvoudig. Belangrijk hierbij is dat u de tijd neemt, en de instructies in de bijgevoegde video goed opvolgt. Gereedschap dat nodig is bij het vervangen van de batterij zoals een openingstool, een Philips #00 schroevendraaier, zuignapje en een stukje 3M tape worden geheel kosteloos meegeleverd om het u nog makkelijker te maken. Mocht u alsnog vragen hebben over het vervangen van de batterij neemt u gerust contact op met onze klantenservice!

U krijgt bij GSMpunt de bijhorende gereedschap gratis bijgeleverd! Dit setje bestaat uit:

 • Smartphone plastic opening tool
 • Philips #00 Schroevendraaier
 • Zuignap
 • 3M tape
Originele Samsung Samsung Galaxy S6 Accu in het kort

 • Origineel Samsung Product
 • Speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S6 (SM-G920)
 • Samsung typenummer: EB-BG920, EB-BG920ABE, EB-BG920ABA
 • Samsung fabrieksnummer: GH43-04413A
 • Type: Lithium-ion
 • Capaciteit: 2550mAh
 • Geen last van geheugeneffect
 • Polyswitch tegen kortsluiting
Met deze nieuwe Samsung EB-BG920 accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn. En omdat over de kwaliteit van de originele Samsung Galaxy S6 batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij GSMpunt.nl 2 jaar garantie op de werking van deze batterij.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10699
Merk Samsung
MPN EB-BG920
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Samsung EB-BG920
Accu capaciteit 2550
EAN 5055866629341
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

 1. Samsung Galaxy S6
  Samsung Galaxy S6