Originele Samsung Galaxy Note Edge Batterij - EB-BN915BBE - SM-N915

Bekijk productvideo
Productcode: 10649
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Originele Samsung EB-BN915BBE Accu dient als perfecte vervanger voor de oorspronkelijke batterij van uw Samsung Galaxy Note Edge wanneer deze niet meer werkt.

De Samsung EB-BN915BBE Accu is een zogenaamde Li-Ion batterij. Dit is een type batterij dat als grote voordeel heeft, geen last te hebben van geheugeneffect. Dit betekent dat de accu niet aan capaciteit verliest, wanneer u de accu oplaadt wanneer deze nog niet helemaal leeg is. Het is zelfs ten strengste aan te raden de accu zo weinig mogelijk helemaal leeg te laten lopen, aangezien dit wel de levensduur van een Li-Ion batterij verminderen kan.

Verder heeft de Originele Samsung EB-BN915BBE Accu een aantal ingebouwde beveiligingen tegen schade. Zo heeft de accu een polyswitch die kortsluiting tegengaat, een ingebouwde diode tegen verkeerde polarisatie en een ingebouwde thermische weerstand voor temperatuurdetectie. Zo bent u er zeker van dat het een veilige batterij is. Deze Originele Samsung EB-BN915BBE Accu is door Samsung zelf geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en weet u zeker dat de accu optimaal werkt met uw Samsung Galaxy Note Edge.

Originele Samsung EB-BN915BBEGWW Accu in het kort

  • Geen last van geheugeneffect
  • Polyswitch tegen kortsluiting
  • Origineel Samsung product
  • Artikelcode: EB-BN915BBE
  • Geschikt voor de Samsung Galaxy Note Edge (SM-N915)
  • Capaciteit: 3000mAh.

Met deze accu nieuwe Originele Samsung EB-BN915BBE Accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn. En omdat over de kwaliteit van de originele Samsung batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij GSMpunt.nl maar liefst 2 jaar garantie op de werking van deze batterij.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10649
Merk Samsung
MPN EB-BN915BBE
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Samsung Galaxy Note Edge
Accu capaciteit 3000
Gewicht 46 gram
EAN 8806086454452
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag