Originele Samsung Galaxy A6 Plus Batterij EB-BJ805ABE 3500mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 1-1145
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze originele Samsung EB-BJ805ABE accu dient als perfecte vervanger voor de huidige batterij van uw Samsung Galaxy A6 Plus wanneer deze niet meer werkt. De Samsung Galaxy A6 Plus is standaard uitgerust met een uitstekende 3500mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de stand-by tijd van uw smartphone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 4G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw Samsung Galaxy A6 Plus toe is aan een nieuwe batterij. 

Deze Samsung Galaxy A6 Plus batterij is een zogenaamde Lithium-ion batterij. Dit is een type batterij dat als grote voordeel heeft, geen last te hebben van het geheugeneffect. Dit betekent dat de accu niet aan capaciteit verliest, wanneer u uw Galaxy A6 Plus oplaadt wanneer deze nog niet helemaal leeg is. Het is zelfs ten strengste aan te raden de accu zo weinig mogelijk helemaal leeg te laten lopen, aangezien dit wel de levensduur van een Li-Ion batterij kan verminderen.

Verder heeft deze originele Samsung EB-BJ805ABE Accu een aantal ingebouwde beveiligingen tegen schade. Zo heeft de accu een polyswitch die kortsluiting tegengaat, een ingebouwde diode tegen verkeerde polarisatie en een ingebouwde thermische weerstand voor temperatuurdetectie. Zo bent u er zeker van dat het een veilige batterij is. Deze Originele Samsung EB-BJ805ABE Accu is door Samsung zelf geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en weet u zeker dat de accu optimaal werkt met uw Samsung Galaxy A6 Plus.

LET OP:
Het vervangen van de batterij voor de Galaxy A6 Plus is niet eenvoudig. Belangrijk hierbij is dat u de tijd neemt, en de instructies in de bijgevoegde video goed opvolgt. Gereedschap dat nodig is bij het vervangen van de batterij zoals een openingstool, een Philips #00 schroevendraaier en een zuignapje worden geheel kosteloos meegeleverd om het u nog makkelijker te maken. Mocht u alsnog vragen hebben over het vervangen van de batterij neemt u gerust contact op met onze klantenservice!

De Originele Samsung Galaxy A6 Plus Batterij EB-BJ805ABE 3500mAh in het kort:

  • Origineel Samsung Product
  • Speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy A6 Plus 
  • Samsung typenummer: SM-A605FN, SM-A605G, SM-A605F, SM-A605GN
  • Type: Lithium-ion
  • Capaciteit: 3500mAh
  • Gratis meegeleverd gereedschap
Met deze nieuwe Samsung EB-BJ805ABE accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn. En omdat over de kwaliteit van de originele Samsung Galaxy A6 Plus batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij GSMpunt.nl 2 jaar garantie op de werking van deze batterij.

Lees meer

Specificaties

Productcode 1-1145
Producent Samsung
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Samsung BJ805
Capaciteit 3500 mAh
Gewicht 53 gram
EAN 4051805427109
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
    Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
Klik hier voor de resultaten