Originele OnePlus Two Batterij BLP597 3300mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 1-1117
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Batterijen verliezen op den duur hun capaciteit. Bij de OnePlus Two is dit natuurlijk niet anders en een nieuwe batterij biedt een groter vermogen om stroom vast te houden. Is uw batterij al enige tijd in gebruik? Dan kan het vervangen van de OnePlus Two BLP597 batterij een flinke verbetering qua stand-by tijd opleveren en de noodzaak om een nieuwe smartphone te kopen nog even uitstellen.

Batterij inclusief benodigd gereedschap

Bij het vervangen van de OnePlus Two batterij is het noodzakelijk om enkele schroefjes los te draaien en connectoren los te koppelen. Dit is eenvoudig zelf te doen en het is niet nodig om dit door een bedrijf te laten doen. Bestelt u de OnePlus Two batterij bij GSMpunt? Dan ontvangt u van ons gratis het benodigde gereedschap bijgeleverd. Bekijk voor u de OnePlus Two batterij vervangt ook even de instructievideo op deze pagina.


In de verpakking:

  • De originele BLP597 OnePlus Two batterij
  • Plastic openings tool
  • Phillips #00 schroevendraaier

FAQ

Q: Vervalt mijn garantie als ik de accu van mijn OnePlus Two vervang?

A: Veel mensen denken dat de Officiële OnePlus garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen. Dit is gelukkig niet het geval, omdat in Europese wetgeving is vastgelegd dat een accu een vervangbaar onderdeel van een telefoon moet zijn. Daarom mag de garantie niet vervallen als u besluit om uw OnePlus batterij te vervangen.

Q: Hoe vervang in de OnePlus batterij precies?

A: Het vervangen van de OnePlus Two batterij is eenvoudig zelf te doen. Het benodigde gereedschap voor het vervangen van de batterij wordt gratis meegeleverd. Bekijk het filmpje op deze pagina om te zien hoe u dit kunt doen.

Lees meer

Specificaties

Productcode 1-1117
Producent OnePlus
MPN BLP597
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like OnePlus Two
Capaciteit 3300 mAh
EAN 7081254916883
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. OnePlus 2
    OnePlus 2
Klik hier voor de resultaten