Originele OnePlus One Batterij BLP571 A0001 3100mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10779
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Batterijen verliezen op den duur hun capaciteit. Bij de OnePlus One is dit natuurlijk niet anders en een nieuwe batterij biedt een groter vermogen om stroom vast te houden. Is uw batterij al enige tijd in gebruik? Dan kan het vervangen van de OnePlus One BLP571 batterij een flinke verbetering qua stand-by tijd opleveren en de noodzaak om een nieuwe smartphone te kopen nog even uitstellen.

Batterij inclusief benodigd gereedschap

Bij het vervangen van de OnePlus One batterij is het noodzakelijk om enkele schroefjes los te draaien en connectoren los te koppelen. Dit is eenvoudig zelf te doen en het is niet nodig om dit door een bedrijf te laten doen. Bestelt u de OnePlus One batterij bij GSMpunt? Dan ontvangt u van ons gratis het benodigde gereedschap bijgeleverd. Bekijk voor u de OnePlus One batterij vervangt ook even de instructievideo op deze pagina, of lees onze online handleiding waar wij beschrijven hoe u de OnePlus One batterij stap voor stap kunt vervangen.


In de verpakking:

  • De originele BLP571 OnePlus One batterij
  • Plastic openings tool
  • Phillips #00 schroevendraaier
LET OP! Deze accu past ALLEEN in de OnePlus One en dus NIET in de OnePlus 2.

FAQ

Q: Vervalt mijn garantie als ik de accu van mijn OnePlus One vervang?

A: Veel mensen denken dat de Officiële OnePlus garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen. Dit is gelukkig niet het geval, omdat in Europese wetgeving is vastgelegd dat een accu een vervangbaar onderdeel van een telefoon moet zijn. Daarom mag de garantie niet vervallen als u besluit om uw OnePlus batterij te vervangen.

Q: Hoe vervang in de OnePlus batterij precies?

A: Het vervangen van de OnePlus One batterij is eenvoudig zelf te doen. Bekijk onze speciale pagina met instructies voor het vervangen van de OnePlus One batterij, om precies te zien hoe het in zijn werk gaat. Het benodigde gereedschap voor het vervangen van de batterij wordt gratis meegeleverd.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10779
Merk OnePlus
MPN BLP571
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like OnePlus One
Accu capaciteit 3100
EAN 8719299013319
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag