Originele OnePlus 3 Batterij BLP613 3000mAh

Productcode: 1-1124
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Batterijen verliezen op den duur hun capaciteit. Bij de OnePlus 3 is dit natuurlijk niet anders en een nieuwe batterij biedt een groter vermogen om stroom vast te houden. Is uw batterij al enige tijd in gebruik? Dan kan het vervangen van de OnePlus 3 BLP613 batterij een flinke verbetering qua stand-by tijd opleveren en de noodzaak om een nieuwe smartphone te kopen nog even uitstellen.

Is de batterij van je OnePlus 3 smartphone ook altijd zo snel leeg, of heb je een accu die gewoon helemaal niet meer functioneert? Deze originele OnePlus 3 BLP613 reserve batterij met een capaciteit van 3000mAh is dan dé oplossing. Blaas je Oneplus nieuw leven in met deze nieuwe originele batterij. Gebruik de accu als een extra reserve batterij of gewoon ter vervanging van de originele BLP613 batterij die na lange tijd intensief gebruikt, nu echt aan vervanging toe is.

Batterij inclusief benodigd gereedschap

Bij het vervangen van de OnePlus 3 batterij is het noodzakelijk om enkele schroefjes los te draaien en connectoren los te koppelen. Dit is eenvoudig zelf te doen en het is niet nodig om dit door een bedrijf te laten doen. Bestelt u de OnePlus One batterij bij GSMpunt? Dan ontvangt u van ons gratis het benodigde gereedschap bijgeleverd. Bekijk voor u de OnePlus One batterij vervangt ook even de instructievideo op deze pagina.


In de verpakking:

  • De originele BLP613 OnePlus 3 batterij
  • Plastic openings tool
  • Phillips #00 schroevendraaier

FAQ

Q: Vervalt mijn garantie als ik de accu van mijn OnePlus 3 vervang?

A: Veel mensen denken dat de Officiële OnePlus garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen. Dit is gelukkig niet het geval, omdat in Europese wetgeving is vastgelegd dat een accu een vervangbaar onderdeel van een telefoon moet zijn. Daarom mag de garantie niet vervallen als u besluit om uw OnePlus batterij te vervangen.

Q: Hoe vervang in de OnePlus batterij precies?

A: Het vervangen van de OnePlus 3 batterij is eenvoudig zelf te doen. Het benodigde gereedschap voor het vervangen van de batterij wordt gratis meegeleverd.

Lees meer

Specificaties

Productcode 1-1124
Producent OnePlus
MPN BLP613
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like OnePlus 3
Capaciteit 3000 mAh
EAN 8719246159299
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. OnePlus 3
    OnePlus 3
Klik hier voor de resultaten