Nokia BP-4GW Lumia 920 originele accu 2000mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10495
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Gaat de batterij snel leeg van uw Nokia Lumia 920 of wilt u gewoon een extra accu? Dan is dit de ideale oplossing voor u! Deze accu is origineel van Nokia dus de batterij is op maat gemaakt voor de Nokia Lumia 920.

De capaciteit van de BP-4GW accu is 2000mAh, hierdoor kunt u lekker lang whatsappen, facebooken, video’s kijken en nog veel meer. Deze batterij maakt gebruik van Lithium ionen, hierdoor heeft de batterij geen last van het beruchte geheugeneffect, zo kunt u de batterij zonder problemen bijladen. In de batterij zit ook een chip die beschermt tegen oververhitting en overbelasting.

Huidige garantie
Het is een misverstand dat de officiële Nokia garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De BP-4GW accu kan daardoor zonder dat uw garantie vervalt vervangen worden.

Hoe gaat het vervangen van de accu?
Het vervangen van de BP-4GW batterij is erg eenvoudig. Door op de youtube knop te klikken op deze pagina krijgt u een filmpje te zien. In dit filmpje wordt exact weergegeven hoe het vervangen van de Lumia 920 accu in zijn werk gaat. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Gereedschap
Om bij de BP-4GW batterij te komen, moet u de accudeksel demonteren. Aangezien er bij het vervangen van deze accu een torx 5 schroevendraaier en een opening tool nodig zijn, worden deze tools gratis meegeleverd bij aanschaf van de batterij.

De accu is origineel van Nokia en de batterij is op maat gemaakt voor de Nokia Lumia 920. GSMpunt biedt gratis verzending voor de Nokia BP-4GW batterij en op dit product krijgt u 24 maand garantie.

Mocht u willen weten hoe het vervangen van een accu bij de Lumia 920 werkt? Bekijk dan de youtube video op deze pagina.

Nokia Lumia 920 Batterij op een rij:

  • Origineel Nokia product
  • Nokia productnummer: BP-4GW
  • Geschikt voor de Nokia Lumia 920
  • Vervang uw accu en uw smartphone kan weer tijden mee! 
  • Capaciteit: 2000mAh
  • Voltage: 3.7V
  • Type: Lithium-polymer
  • CE-markering
  • 24 maanden garantie! 
Lees meer

Specificaties

Productcode 10495
Producent Nokia
MPN BP-4GW
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Nokia BP-4GW
Accu capaciteit 2000
EAN 8718722001381
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten