Nokia BL-4CT Accu Origineel 860mAh Li-ion

Productcode: 1-395
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Originele Nokia BL-4CT Accu is het model dat standaard bij Nokia toestellen wordt geleverd. De BL-4CT heeft een capaciteit van 860mAh, wat goed is voor standby tijden tot wel 5 dagen, afhankelijk van het gebruik van het telefoontoestel. Deze accu is voorzien van het originele Nokia hologram, wat de echtheid van de accu garandeert. De Lithium-ion technologie waarmee deze accu is uitgerust zorgt ervoor dat u de accu ook tussentijds kunt opladen, zonder het geheugeneffect van normale accu's te veroorzaken.

Specificaties:
- Origineel en Nieuwe Nokia BL-4CT accu.
- 860mAh capaciteit bij 3,7V.
- Beveiligd tegen overspanning en oververhitting.
- 24 maanden garantie
- Li-ion Technologie
- Met echtheidshologram.

Met deze nieuwe Nokia BL-4CT Accu kunt u weer vertrouwen op uw toestel, en kunt u dag en nacht bereikbaar zijn. Het is nuttig om een extra reserveaccu achter de hand te hebben zodat u uw intelligente mobieltje langer kunt benutten. Of u kunt een compatible vervangingsaccu kiezen met een grotere capaciteit. Anderzijds kan het vervangen van de accu in uw smartphone noodzakelijk zijn geworden vanwege een defecte originele accu, die bijvoorbeeld niet meer voldoende oplaadt. Vervanging van een smartphone batterij door een compatible product is relatief goedkoop, dus altijd de moeite waard. 

Lees meer

Specificaties

Productcode 1-395
Producent Nokia
MPN 02702C6
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Nokia BL-4CT
Capaciteit 860 mAh
Gewicht 19 gram
Lengte 54 mm
Breedte 34 mm
Hoogte 5 mm
EAN 6417182801891
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten