Black Friday Black Friday Black Friday

Motorola Moto G ED30 Accu

Bekijk productvideo's
Productcode: 10603
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Wanneer uw huidige accu geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe Motorola ED30 accu de oplossing. De Moto G van Motorola is standaard uitgerust met een prima accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 3G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij.

Veel eigenaren van een Moto G laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de Moto G een capaciteit van 2010 mAh. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon. 

Huidige garantie
Het is een misverstand dat de Officiële garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De accu van een Motorola Moto G kan daardoor zonder dat uw garantie vervalt vervangen worden.

Hoe gaat het vervangen van de accu? 
Het vervangen van de Motorola Moto G 1st Gen batterij is erg eenvoudig. Hoewel op de cover van de Motorola Moto G staat dat de batterij niet verwijderbaar is door de gebruiker, is dit toch relatief eenvoudig te doen. Door op de youtube knop te klikken onderaan deze pagina krijgt u een filmpje te zien. In dit filmpje wordt exact weergegeven hoe het vervangen van deze batterij in zijn werk gaat. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Voor de 2nd Gen Motorola Moto G is het vervangen ook mogelijk, maar dit kost wel wat meer moeite. OP het tweede filmipje ziet u hoe het demonteren van deze telefoon in zijn werk gaat. 

Gereedschap
Om bij de batterij van de Motorola Moto G te komen, moet u de accudeksel demonteren. Aangezien er bij het vervangen van deze accu een openingtool en een Torx 5 schroevendraaier nodig zijn, worden deze tools gratis meegeleverd bij aanschaf van de batterij.

Originele Motorola ED30 batterij specificaties:

 • Origineel Motorola product
 • Oplaadbare lithium-ion batterij
 • Nieuw product
 • Capaciteit: 2010 mAh
 • Voltage: 3,7V / 5,3Whr
 • 24 maanden garantie
 • Opladen mogelijk met standaard-oplader, die bij u bij uw toestel heeft ontvangen
 • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
 • Gesprekstijd: tot 14 uur (2G)
 • Stand-bytijd: tot 350 uur
 • Internetgebruik: tot 6 uur (3G) en tot 10 uur (Wi-Fi) 
 • Video afspelen: tot 10 uur
 • Audio afspelen: tot 40 uur

Deze orginele Motorola ED30 accu is van hoge kwaliteit en daarom geeft GSMpunt.nl maar liefst 24 maanden garantie op deze accu!

Lees meer

Specificaties

Productcode 10603
Merk Motorola
MPN SNN5932A
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Motorola Moto-G
Accu capaciteit 2010
EAN 4894128084198
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag