Microsoft Lumia 640 Batterij BV-T5C Origineel: 2500mAh

Productcode: 10683
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Microsoft BV-T5C is een originele Microsoft batterij waarmee de Microsoft Lumia 640 standaard wordt uitgerust. Na verloop van tijd zult u merken dat de accu van uw smartphone niet meer zo lang meegaat als in het begin. Het is ook niet meer dan logisch dat een batterij na verloop van tijd tekenen van slijtage zal gaan vertonen. Naast een afnemende batterijduur kan het ook zo zijn dat er grote sprongen in het batterij percentage zullen zijn, of dat de accu van uw Microsoft Lumia 640 op een gegeven moment helemaal defect is. Ondanks dat uw smartphone verder nog perfect functioneert heeft u er toch niet meer zoveel plezier van. Deze originele Microsoft BV-T5C batterij is dan de oplossing om weer volop gebruik te kunnen maken van uw Microsoft Lumia 640 zoals u gewend was.

Omdat Microsoft de BV-T5C speciaal heeft ontworpen en geproduceerd voor de Microsoft Lumia 640 bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en comptabiliteit. Deze batterij is verder ontwikkeld met behulp van de lithium-ion polymer technologie en heeft daarnaast een capaciteit van 2500mAh.

Hoe vervang ik de Microsoft BV-T5C batterij?

Het vervangen van de Microsoft BV-T5C batterij is erg eenvoudig. U klikt simpelweg de backcover van uw Microsoft smartphone waarna u de batterijen kunt omwisselen en u weer volop gebruik kunt maken van uw toestel!

AMicrosoftemene kenmerken Microsoft BV-T5C Batterij:

  • Originele Microsoft batterij
  • Microsoft productcode: BV-T5C
  • Geschikt voor de Microsoft Lumia 640
  • Capaciteit: 2500mAh
  • Type: Lithium-ion polymer
  • CE-markering
  • Geen geheugeneffect
  • 24 maanden garantie

U krijgt bij GSMpunt 24 maanden garantie op de werking van de originele Microsoft Lumia 640 batterij.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10683
Merk Microsoft
MPN BV-T5C
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Microsoft BV-T5C
Accu capaciteit 2500
EAN 8592118812757
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten