Microsoft BV-T3G Batterij Origineel: 2000mAh

Productcode: 10776
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Is de batterij van jouw Microsoft Lumia 650 sneller leeg dan wat je gewend was? Dan wordt het tijd om je batterij te vervangen. Met een originele Microsoft BV-T3G batterij ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon. De accu heeft een capaciteit van 2000mAh en voorziet je toestel van nieuwe energie. Lange gesprekken, internetten en games zijn geen probleem meer met een nieuwe batterij.

Extra batterij voor onderweg
Het komt ook regelmatig voor dat je batterij leeg is en je geen mogelijkheid hebt om hem op te laden. Een extra batterij is dan erg handig. Met de originele en op maat gemaakte accu in je tas komt je gsm nooit meer zonder stroom te zitten. De batterij heeft dezelfde batterijduur als wat je gewend bent. Zo ben je er zeker van dat je kunt bellen gedurende een lange reis. Wil jij een extra accu of de batterij van je telefoon vervangen? Bestel dan nu de originele accu en beleef uren plezier.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10776
Merk Microsoft
MPN BV-T3G
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Microsoft BV-T3G
Accu capaciteit 2000
EAN 8718722244665
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Microsoft Lumia 650
    Microsoft Lumia 650
Klik hier voor de resultaten