Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

Microsoft BL-T5A Lumia 550 Batterij 2100 mAh

Productcode: 10771
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De BL-T5A is een originele Microsoft accu die standaard wordt geleverd bij de Lumia 550. De Lumia 550 is een smartphone met een groot scherm waardoor bij intensief gebruik de batterij snel leeg kan zijn. Een reserve batterij is dan ideaal zodat u simpelweg de accu's kunt omwisselen als uw accu leeg is. Uiteraard kan de BL-T5A ook gebruikt worden als vervangende batterij als uw huidige accu geen toereikende gespreks- en stand-bytijden meer levert.

Bij de productie van deze batterij is gebruik gemaakt van de Lithium-ion technologie, hierdoor lijdt deze accu niet aan het beruchte geheugeneffect en kan de accu tussentijds worden bijgeladen met slechts een minimale afname van de capaciteit van de batterij. De Microsoft BL-T5A batterij is verder goedgekeurd volgens de Europese normen en draagt de CE-markering. U krijgt bij GSMpunt.nl momenteel maar liefst 24 maanden garantie op de werking van deze batterij.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10771
Merk Microsoft
MPN 1010513
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Microsoft BL-T5A
Accu capaciteit 2100
EAN 8718722131842
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag