Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

LG BL-54SH Batterij Origineel - 2460mAh

Productcode: 10652
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Wanneer uw LG toestel geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe LG BL-54SH accu de oplossing. De LG toestel is standaard uitgerust met een prima 2540mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 4G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij. 

Veel LG toestel gebruikers laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-ion accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in uw LG toestel een capaciteit van 2540mAh, waarmee het een van de sterkste batterijen is die LG ooit gemaakt heeft. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon.

Huidige garantie
Het is een misverstand dat de Officiële LG garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De accu van een LG toestel kan daardoor zonder dat uw garantie vervalt vervangen worden.


Originele LG BL-54SH batterij specificaties: 

  • Origineel LG product
  • Oplaadbare lithium-ion batterij
  • Vermogen: 2540 mAh
  • Voltage: 3,8V
  • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
  • LG Productcode: BL-54SH
  • EAN Code: 8718722072862
  • Alleen bij GSMpunt 24 maanden garantie!

Eenvoudig te vervangen
De LG BL-54SH accu in uw LG smartphone kan eenvoudig worden vervangen door simpelweg de backcover van uw toestel te verwijderen waarna u toegang heeft tot de batterij. Hierdoor kunt u deze LG BL-54SH ook als extra batterij gebruiken: wissel simpelweg de accu om wanneer deze leeg is. Ideaal voor onderweg! 

Lees meer

Specificaties

Productcode 10652
Merk LG
MPN BL-54SH
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like LG BL-54SH
Accu capaciteit 2460
Gewicht 42 gram
EAN 8718722072862
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag