LG BL-T7 Accu Origineel: 3000mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10595
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze accu is de perfecte vervanger wanneer de originele accu voor uw LG G2 niet meer werkt!

Valt uw telefoon uit? Zijn er grote sprongen in het batterijpercentage voorgekomen? Of werken functies die veel stroom vragen zoals 4G, Wi-Fi en GPS niet meer goed? Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw LG G2 toe is aan een nieuwe batterij. Wees dan verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit als u gewend bent met deze originele LG G2 BL-T7 batterij! De accu is namelijk door LG zelf gemaakt zodat u verzekerd bent van kwaliteit en comptabiliteit met uw LG G2.

Deze originele LG G2 batterij is een Li-polymer batterij. Dit houdt in dat de batterij niet beschadigd raakt wanneer u de accu oplaadt als deze niet helemaal leeg is. Het is zelfs aan te raden om de batterij nooit volledig leeg te laten lopen, omdat dit de levensduur van de accu verlaagt. Veel LG G2 gebruikers laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de LG G2 een capaciteit van 3000mAh, waarmee het een van de sterkste batterijen is die LG ooit gemaakt heeft. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de stand-by tijd van uw telefoon.

Het is een misverstand dat de officiële LG garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De accu van een LG G2 kan daardoor zonder dat uw garantie vervalt vervangen worden.

LG BL-T7 batterij vervangen

Het vervangen van de batterij van uw LG G2 is vrij eenvoudig zoals u kunt zien in de montage video op deze pagina. Het gereedschap dat u nodig heeft om deze accu te vervangen leveren wij kosteloos mee. Het gaat om Phillips #00 kruiskopschroevendraaier en een plastic openingstool.

Originele LG G2 Li-Ion Batterij in het kort

  • Origineel van LG
  • Li-Ion batterij
  • Capaciteit: 3000 mAh
  • Spanning: 3.8V
  • Enkel voor de LG G2
Lees meer

Specificaties

Productcode 10595
Merk LG
MPN BL-T7
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like LG BL-T7
Accu capaciteit 3000
Lengte 66 mm
Breedte 55 mm
Hoogte 5 mm
EAN 4054753143503
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag