LG BL-T5 Accu Origineel: 2100mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 10528
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De BL-T5 is een originele LG accu die geschikt is voor de LG Nexus 4 en de LG Optimus G E975. De LG Nexus 4 en de LG Optimus G E975 zijn high-end smartphones met een groot LCD touchscreen en diverse mogelijkheden. Hierdoor kan het zijn dat de batterij snel leeg loopt als u uw toestel intensief gebruikt en dat na verloop van tijd de batterijduur snel achteruit gaat. U kunt uw huidige versleten accu dan vervangen met deze nieuwe LG BL-T5 batterij zodat u weer volop gebruik kunt maken van de mogelijkheden die de de LG Nexus 4 en Optimus G E975 u bieden. 

Deze accu is vervaardigt uit hoge kwaliteit lithium-ionen. Dankzij deze lithium-ion technologie lijdt deze batterij niet aan het beruchte geheugeneffect, dit betekent dat u de accu tussentijds kunt bijladen met slechts een minimale afname van de capaciteit van de batterij. Er is verder geïntegreerde chip aanwezig die de BL-T5 beschermt tegen overbelasting en oververhitting, deze chip verlengt daarnaast de gebruiksduur van de accu.

Algemene kenmerken van de LG BL-T5 accu:

  • Origineel LG product
  • Model: BL-T5
  • Geschikt voor de LG Nexus 4 en LG Optimus G E975
  • Capaciteit: 2100 mAh
  • Voltage: 3.7V
  • Type: Lithium-ion
  • Geen geheugeneffect
  • CE-markering
  • Chip tegen overbelasting en oververhitting
  • Kan worden opgeladen met zowel een originele als een non-originele oplader

Het vervangen van de LG BL-T5
Het vervangen van de batterij is niet erg lastig. U moet de accudeksel verwijderen met een torx schroevendraaiertje, en vervolgens de batterij demonteren met een kleine philips schroevendraaier. Op de montagehandleiding hiernaast word eenvoudig uitgelegd hoe u deze batterij kunt vervangen. 

Wij leveren de LG BL-T5 inclusief bovenstaand gereedschap om het u nog makkelijker te maken! 

Deze originele LG Nexus 4 en de LG Optimus G E975 accu draagt verder de CE-markering, dit houdt in dat de accu is goedgekeurd aan de hand van Europese normen. Dankzij deze markering en de hoge kwaliteit van de LG BL-T5 batterij geeft GSMpunt.nl maar liefst 24 maanden garantie op deze accu.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10528
Merk LG
MPN BL-T5
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like LG BL-T5
Accu capaciteit 2100
EAN 8718722001282
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag