LG BL-53QH Batterij origineel: 2150mAh

Productcode: 10483
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De LG BL-53QH is de originele batterij die standaard meegeleverd wordt bij de LG Optimus 4X HD, Optimus F5, Optimus L9 en Optimus L9 II. De BL-53QH heeft een indrukwekkende capaciteit van maarliefst 2150mAh, volgens LG geeft dit een stand-by tijd van maarliefst 686 uur wanneer uw LG smartphone verbonden is met 3G.

De LG BL-53QH maakt gebruik van geavanceerde SiO+ technologie. Door middel van deze technologie zou de accu nog langer mee moeten gaan. Er is niet heel veel informatie te vinden over de nieuwe technologie, maar vermoedelijk gaat het om een afgeleide van een technologie die Hitachi enkele jaren geleden ontwikkelde. Hier werden de negatieve elektroden van de accu niet langer gemaakt van koolstof, maar van een composiet van nanodeeltjes van siliciumkoolmonoxide en koolstof. Deze legering heeft een lagere energiecoëfficient, waardoor de accu met dezelfde capaciteit meer energie tot zijn beschikking moet hebben zonder dat dit ten koste gaat van de afmeting van de batterij.

Specificaties van de Originele LG BL-53QH accu:

  • Merk: LG
  • Geschikt voor de LG Optimus 4X HD, Optimus F5, Optimus L9 en Optimus L9 II.
  • LG productcode: BL-53QH
  • Capaciteit: 2150mAh
  • Output: 3,8V
  • Type accu: Li-Ion
  • CE-keurmerk
  • Beveiligd tegen overspanning en kortsluiting

Deze originele accu voor de LG Optimus 4X HD is van zeer hoge kwaliteit, GSMpunt geeft maarliefst 24 maanden garantie op deze originele LG BL-53QH. tevens bieden wij altijd gratis verzending.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10483
Producent LG
MPN BL-53QH
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like LG BL-53QH
Accu capaciteit 2150
Gewicht 200 gram
EAN 4051707150273
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten