OTB Accu Batterij Apple iPhone 6 - 1810mAh

Bekijk productvideo
Productcode: 1-1093
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Na een tijdje in het bezit te zijn van een Apple iPhone 6 kan het zijn dat uw telefoonbatterij geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert om de gehele dag zonder bijladen door te komen. Een nieuwe batterij is dan de oplossing. De Apple iPhone 6 is standaard uitgerust met een prima accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw iPhone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 4G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij.

Het vervangen van de Apple iPhone 6 batterij is dan noodzakelijk. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de iPhone 6 een capaciteit van 1810mAh. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon.

Zelf de Apple iPhone 6 batterij vervangen.

Het vervangen van de batterij van een Apple iPhone 6 is eenvoudig zelf uit te voeren. Aangezien u een aantal schroefjes los zult moeten maken, adviseren wij u hier wel rustig de tijd voor te nemen. Ook zullen wij de juiste schroevendraaiers bijleveren, waardoor het vervangen van uw Apple iPhone 6 batterij gegarandeerd moet lukken.

Hoe vervang ik mijn Apple iPhone 6 batterij?

Hiernaast ziet u een videohandleiding met duidelijke instructies over hoe u de batterij moet vervangen. Het benodigde gereedschap wordt bijgeleverd bij de batterij. Ook kunt u een geschreven handleiding downloaden waarbij stap voor stap de instructies voor het vervangen van de Apple iPhone 6 batterij vermeld staan.

Apple iPhone 6 batterij specificaties:

 • Vermogen: 1810 mAh
 • Voltage: 3,8V 
 • Stand-by tijd: 250 uur, spreektijd: 14 uur
 • 24 maanden garantie door GSMpunt!

Wat u ontvangt bij het bestellen van de Apple iPhone 6 batterij:

 • De Apple iPhone 6 Batterij
 • Kruiskop schroevendraaier.
 • Pentalobe schroevendraaier.
 • Zuignap voor het openen.
 • Extra openingstool.

FAQ:

Q: Hoe gaat het vervangen van de accu?

A: Het vervangen van uw iPhone 6 accu is prima zelf uit te voeren. Het belangrijkste hierbij is dat u hier rustig de tijd voor neemt. Hierboven vindt u een uitgebreide instructie video die stap voor stap u door het vervangen van uw accu helpt. Ook kunt u onze geschreven handleiding downloaden voor hulp bij het vervangen van de Apple iPhone 6 batterij.

Q: Wat is het verschil in diverse APN codes? (Apple Product Number)

A: Op veel websites wordt aangegeven dat het belangrijk is om te kijken naar de APN code van een originele iPhone accu. Dit tot op zekere hoogte correct. Aan de APN code is namelijk te zien of de accu is gemaakt voor een iPhone 5, iPhone 4S of een iPhone 6. Voor de iPhone 6 zijn de onderstaande APN nummers te gebruiken. Deze kunnen allemaal gebruikt worden in de iPhone 6. Het is dus niet zo dat u voor uw iPhone 6 exact dezelfde APN accu dient te vervangen. Dit mag er één zijn uit de onderstaande lijst. De accu die wij leveren is dus geschikt voor iedere iPhone 6.

 • APN 616-0804
 • APN 616-0805
 • APN 616-0806
Lees meer

Specificaties

Productcode 1-1093
Producent OTB
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Apple iPhone 6
Capaciteit 1810 mAh
EAN 4053271031712
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 6
  Apple iPhone 6
Klik hier voor de resultaten