• Thuiswinkel waarborg
 • 9,6 uit 54.564 reviews
 • Gratis verzending

Apple iPhone 5 Batterij: 1440mAh Non-Origineel

Bekijk productvideo
Productcode: 10788
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Wanneer uw huidige accu geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert, dan is deze nieuwe non-originele Apple iPhone 5 accu de oplossing. De Apple iPhone 5 is standaard uitgerust met een prima accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw iPhone 5 snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 3G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij.

Veel eigenaren van een iPhone 5 laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de iPhone 5 een capaciteit van 1440mAh. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon.

Gereedschap & Handleiding!
Bij het vervangen van de batterij van een iPhone 5 is gereedschap nodig. Een pentalobe schroevendraaier, kruiskop schroevendraaier, zuignap en openings tool. Deze tools worden gratis meegeleverd bij deze accu, zodat u alles wat u nodig heeft om de accu te vervangen direct bij de hand heeft! Ook zult u bij de levering een handleiding ontvangen die u stap voor stap uitleg geeft hoe de accu van uw iPhone 5 vervangen kan worden. Dit maakt het vervangen van uw iPhone 5 accu net iets makkelijker.


In de verpakking:

 • De Apple iPhone 5 batterij.
 • Handige handleiding voor het vervangen.
 • Kruiskop schroevendraaier. 
 • Pentalobe schroevendraaier.
 • Zuignap voor het openen. 
 • Extra openingstool. 

Apple iPhone 5 batterij specificaties:

 • Oplaadbare non-originele lithium-ion batterij
 • Vermogen: 1440 mAh
 • Voltage: 3,8V / 5.3Whr
 • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
 • Apple product code: 616-0613 / 616-0611

Reparatie Video

De onderstaande video van onze Amerikaanse collega's van iFixit geeft u een duidelijke uitleg over hoe het vervangen van uw iPhone 5 accu in zijn werk gaat. U kunt de instructies uit deze video stap voor stap opvolgen voor een succesvolle reparatie. Bij levering ontvangt u overigens ook een handige handleiding!


FAQ:

Q: Vervalt mijn garantie als ik de accu van mijn iPhone 5 vervang?

A: Veel mensen denken dat de Officiële Apple garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat in Europese wetgeving is vastgelegd dat een accu een vervangbaar onderdeel van een telefoon moet zijn. Daarom mag de garantie niet vervallen als u besluit om uw accu te vervangen. De accu van een Apple iPhone 5 kan dus zonder problemen vervangen worden.

Q: Hoe gaat het vervangen van de accu?

A: Het vervangen van uw iPhone 5 accu is prima zelf uit te voeren. Het belangrijkste hierbij is dat u hier rustig de tijd voor neemt. Hierboven vindt u een uitgebreide instructie video die stap voor stap u door het vervangen van uw accu helpt. Ook leveren wij de iPhone 5 accu standaard met een handleiding, om u te helpen bij het vervangen van uw  iPhone 5 batterij. 

Q: Wat is het verschil in diverse APN codes? (Apple Product Number)

A: Op veel websites wordt aangegeven dat het belangrijk is om te kijken naar de APN code van een originele iPhone accu. Dit tot op zekere hoogte correct. Aan de APN code is namelijk te zien of de accu is gemaakt voor een iPhone 4, iPhone 4S of een iPhone 5. Voor de iPhone 5 zijn de onderstaande APN nummers te gebruiken. Deze kunnen allemaal gebruikt worden in de iPhone 5. Het is dus niet zo dat u voor uw iPhone 5 exact dezelfde APN accu dient te vervangen. Dit mag er één zijn uit de onderstaande lijst. De accu die wij leveren is dus geschikt voor iedere iPhone 5.

 • APN 616-0613
 • APN 616-0611
Lees meer

Specificaties

Productcode 10788
Merk OTB
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Apple iPhone 5
Accu capaciteit 1441
EAN 4053271005478
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag