Apple iPhone 4S Batterij 1350mAh Non-origineel

Productcode: 1-1098
 • Gratis verzending NL & BE
 • 14 dagen retourgarantie
 • Veilig betalen
 • Thuiswinkel waarborg
€ 14,95
incl.btw.
Dit product is op voorraad
Op werkdagen voor 18:00 uur besteld en betaald, zelfde dag GRATIS verstuurd!

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Productomschrijving

Let Op!

Deze batterij is alleen geschikt voor de Apple iPhone 4s! Heeft u een iPhone 4, dan moet u de iPhone 4 Batterij hebben. Als u niet weet welke telefoon u heeft, klik dan hier om te zien hoe u kunt zien welke telefoon u heeft.

Wanneer uw huidige accu geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert, dan is deze nieuwe non-originele Apple iPhone 4S accu de oplossing. De Apple iPhone 4S is standaard uitgerust met een prima accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw iPhone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 3G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij.

Veel eigenaren van een iPhone 4S laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de iPhone 4S een capaciteit van 1432mAh. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon.

Huidige garantie
Het is een misverstand dat de Officiële Apple garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De accu van een Apple iPhone 4S kan daardoor zonder dat uw garantie vervalt vervangen worden.

Hoe gaat het vervangen van de accu?
Het vervangen van de Apple iPhone 4S batterij is erg eenvoudig. In het filmpje hiernaast wordt exact weergegeven hoe het vervangen van de Apple iPhone 4S accu in zijn werk gaat. Dit is prima te doen zonder technische kennis van de telefoon. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Gereedschap
Om bij de batterij van de Apple iPhone 4S te komen, moet u de accudeksel demonteren. Aangezien er bij het vervangen van deze accu een pentalobe schroevendraaier en een philips schroevendraaier nodig zijn, worden deze tools gratis meegeleverd bij aanschaf van de batterij.

Apple iPhone 4S batterij specificaties:

 • Oplaadbare lithium-ion batterij
 • Nieuw product
 • Non originele batterij
 • Capaciteit: 1350 mAh
 • Voltage: 3,7V / 5,3Whr
 • 24 maanden garantie
 • Opladen mogelijk met standaard-oplader, die bij u bij uw toestel heeft ontvangen
 • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
 • Gesprekstijd: tot 14 uur (2G) en tot 7 uur (3G)
 • Stand-bytijd: tot 300 uur Internetgebruik: tot 6 uur (3G) en tot 10 uur (Wi-Fi)
 • Video afspelen: tot 10 uur
 • Audio afspelen: tot 40 uur

Deze Apple iPhone 4S accu is van hoge kwaliteit en daarom geeft GSMpunt.nl maar liefst 24 maanden garantie op deze accu!

APN code (Apple Product Number)
Op veel websites wordt aangegeven dat het belangrijk is om te kijken naar de APN code van een originele iPhone 4S accu. Dit is tot op zekere hoogte correct. Aan de APN code is namelijk te zien of de accu is gemaakt voor een iPhone 4, iPhone 4S of een iPhone 5. Voor de iPhone 4s zijn de onderstaande APN nummers te gebruiken. Deze kunnen allemaal gebruikt worden in de iPhone 4s. Het is dus niet zo dat u voor uw iPhone 4s exact dezelfde APN accu dient te vervangen. Dit mag er 1 zijn uit de onderstaande lijst. De accu die wij leveren is dus geschikt voor iedere iPhone 4s.

 • APN 616-0579
 • APN 616-0580
 • APN 616-0581
 • APN 616-0582

Verschil tussen iPhone 4 en 4S:
Inhoudelijk zit er weinig verschil tussen de batterijen voor de iPhone 4 en de iPhone 4S. Toch heeft Apple ervoor gekozen om aparte technieken te gebruiken voor beide telefoons, waardoor de batterij niet onderling uitwisselbaar is. Hoewel de batterijen wel passen, zal de telefoon een foutmelding geven als de verkeerde batterij is gemonteerd.

Heeft u een Apple iPhone 4S, dan is dit de juiste batterij. Heeft u een Apple iPhone 4, dan moet u deze batterij hebben.

Specificaties

Productcode 1-1098
Producent OTB
EAN 4260220071914
Garantie 24 maanden
Capaciteit 1350 mAh
Gewicht 23 gram
Lengte 82 mm
Breedte 23 mm
Hoogte 3 mm

Video's

Geschikt voor:

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies