Apple iPhone 4 Batterij 1450mAh Non-origineel

Bekijk productvideo
Productcode: 10789
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Let Op!

Deze batterij is alleen geschikt voor de Apple iPhone 4! Heeft u een iPhone 4S, dan moet u de iPhone 4S Batterij hebben. Als u niet weet welke telefoon u heeft, klik dan hier om te zien hoe u kunt zien welke telefoon u heeft.

Wanneer uw huidige accu geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe non-originele Apple iPhone 4 accu de oplossing. De Apple iPhone 4 is standaard uitgerust met een prima accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw iPhone snel achteruit gaat. Ook kan de telefoon spontaan uitvallen, kunnen er grote sprongen in het batterijpercentage voorkomen, of werken functies die veel stroom vragen zoals 3G, Wi-Fi en GPS niet meer goed. Allemaal tekenen dat de betrouwbaarheid van de batterij minder wordt, en dat uw telefoon toe is aan een nieuwe batterij.

Veel eigenaren van een iPhone 4 laden hun telefoon dagelijks of om de dag op, waardoor de tekenen van slijtage vanaf een jaar na ingebruikname van de telefoon te verwachten zijn. Deze Lithium-polymeer accu heeft net als de standaard batterij die meegeleverd wordt in de iPhone 4 een capaciteit van 1450mAh. Vervang uw versleten batterij, en u kunt weer vertrouwen op de standby tijd van uw telefoon. 

Huidige garantie
Het is een misverstand dat de Officiële Apple garantie vervalt op het moment dat de accu wordt vervangen, of als een toestel open wordt gemaakt. Dit is gelukkig niet het geval, omdat de Europese Unie eist dat batterijen van telefoons vervangbaar zijn zonder nadelige gevolgen voor de consument. De accu van een Apple iPhone 4 kan daardoor zonder dat uw garantie vervalt vervangen worden.

Hoe gaat het vervangen van de accu? 
Het vervangen van de Apple iPhone 4 batterij is erg eenvoudig. In het filmpje hiernaast wordt exact weergegeven hoe het vervangen van de Apple iPhone 4 accu in zijn werk gaat. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Gereedschap Gratis Bijgeleverd!
Om bij de batterij van de Apple iPhone 4 te komen, moet u de accudeksel demonteren. Aangezien er bij het vervangen van deze accu een pentalobe schroevendraaier en een philips schroevendraaier nodig zijn, worden deze tools gratis meegeleverd bij aanschaf van de batterij.

Apple iPhone 4 batterij specificaties:

 • Oplaadbare lithium-ion batterij
 • Nieuw product
 • Non-originele batterij
 • Vermogen: 1450 mAh
 • Voltage: 3,7V
 • Opladen mogelijk met standaard-oplader, die bij u bij uw toestel heeft ontvangen
 • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
 • Gesprekstijd: tot 14 uur (2G) en tot 7 uur (3G)
 • Stand-bytijd: tot 300 uur Internetgebruik: tot 6 uur (3G) en tot 10 uur (Wi-Fi) 
 • Video afspelen: tot 10 uur
 • Audio afspelen: tot 40 uur


Deze Apple iPhone 4 accu is van hoge kwaliteit en daarom geeft GSMpunt.nl maar liefst 24 maanden garantie op deze accu!

APN code (Apple Product Number)
Op veel websites wordt aangegeven dat het belangrijk is om te kijken naar de APN code van een originele iPhone accu. Dit tot op zekere hoogte correct. Aan de APN code is namelijk te zien of de accu is gemaakt voor een iPhone 4, iPhone 4S of een iPhone 5. Voor de iPhone 4 zijn de onderstaande APN nummers te gebruiken. Deze kunnen allemaal gebruikt worden in de iPhone 4. Het is dus niet zo dat u voor uw iPhone 4 exact dezelfde APN accu dient te vervangen. Dit mag er 1 zijn uit de onderstaande lijst. De accu die wij leveren is dus geschikt voor iederen iPhone 4.

 • APN 616-0512
 • APN 616-0513
 • APN 616-0520
 • APN 616-0521

Verschil tussen iPhone 4 en 4S:
Inhoudelijk zit er weinig verschil tussen de batterijen voor de iPhone 4 en de iPhone 4S. Toch heeft Apple ervoor gekozen om aparte technieken te gebruiken voor beide telefoons, waardoor de batterij niet onderling uitwisselbaar is. Hoewel de batterijen wel passen, zal de telefoon een foutmelding geven als de verkeerde batterij is gemonteerd.

Heeft u een Apple iPhone 4, dan is dit de juiste batterij. Heeft u een Apple iPhone 4S, dan moet u de iPhone 4s batterij hebben.

Lees meer

Specificaties

Productcode 10789
Merk OTB
Garantie 24 maanden
Accu Aansluiting Like Apple Iphone 4
Accu capaciteit 1450
EAN 4053271006710
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag