Powerbanks

Of het nu gaat om je telefoon, je tablet of je laptop, een lege batterij is altijd vervelend. Even niet in de buurt van een stopcontact? Geen probleem een powerbank biedt de oplossing.

De meeste powerbanks zorgen ervoor dat je je telefoon op tablet meerdere keren kunt opladen!

Zie alle powerbanks

Samsung 32GB geheugenkaart

Met deze aanbieding is er geen reden om niet wat extra gehugen aan je smartphone toe te voegen! Voor maar € 8,95 heb je nu een originele Samsung 32GB micro sd kaart.

Bekijk deze aanbieding

Tablet toetsenborden

Ga jij je tablet gebruiken voor schoolwerk, dan mag een goed toetsenbord niet ontbreken! Bekijk ons assortiment met toetsenborden en vind het perfecte model voor jouw tablet.

Bekijk alle tablet toetsenborden

Draadloze opladers

Weg met al die kabels op je bureau! Met een draadloze oplader heb je een houder waarmee jij je telefoon op kunt laden. Je hoeft geen stekker meer in je telefoon te doen en kunt de kabel om de draadloze oplader te voorzien van spanning gemakkelijk wegwerken.

Ga naar de draadloze opladers

De beste fietshouders

Ga je op de fiets naar school? Dan mag dit jaar een fietshouder niet ontbreken! In ons assortiment van meer dan 45 verschillende fietshouders is altijd een perfecte oplossing te vinden en bespaar je een boete van oom agent.

Rosso hoesjes bekijken

True Wireless Headsets

Heb je ook zo vaak problemen met een bedrade heaset? Vaak is het zo dat de headset in de knoop komt of dat een kabel beschadigd raakt. Met een True Wireless Headset heb je hier geen last meer van!

TWS headsets overzicht

Hoesjes van Rosso

Op school maak je veel gebruik van je telefoon. Bescherm je toestel goed! De hoesjes van Rosso bieden een goede bescherming en je kunt er ook nog eens pasjes in kwijt. De kwaliteit van het materiaal is erg hoog, net als de afwerking.

De Rosso hoesjes zijn nu verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw, lichtbruin en grijs!

Rosso hoesjes bekijken

Maak je telefoon compleet!

Kleed je telefoon aan met een hoesje of bescherm je toestel met een screenprotector zodat je hem helemaal goed beschermd kunt meenemen naar school. Op zoek naar andere schoolspullen die het jouw makkelijker maken? Bekijk dan gewoon alle accessoires.

Welke telefoon heb je?
Zoek jouw telefoon

Andere aanbieding die jij niet mag missen!

Klik hier voor de resultaten