iPhone 5S Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Apple iPhone 5S vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Apple iPhone 5S display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 4 van 4 | Per pagina
 1. RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone 5 / 5S / SE
  RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone 5 / 5S / SE

  Met de RhinoShield Impact Protection Screen Protector beschermt u het scherm van uw iPhone 5 / 5S / SE optimaal tegen krassen. De screen protector is voorzien van de juiste  uitsparingen, hierdoor is deze eenvoudig te bevestigen. Door de slimme constructie hecht de RhinoShield screen protector perfect aan het beeldscherm van uw iPhone 5 / 5S / SE.

  RhinoShield | Plastic Folie

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Rosso Apple iPhone 5(s)/5C/SE Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Apple iPhone 5(s)/5C/SE Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Apple iPhone 5 / 5C / 5S / SE tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de iPhone 5 / 5C / 5S / SE en wordt geleverd in een handige duo pack.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Display Folie Apple iPhone SE en 5(S)
  Display Folie Apple iPhone SE en 5(S)

  Deze display folie voor de Apple iPhone SE en 5(S) beschermt uw beeldscherm tegen krassen en deuken. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm mooi te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen.

  Plastic Folie

  € 6,49
  Dit product is op
  voorraad
 4. Ringke Invisible Defender voor Apple iPhone 5(S) / 5C / SE
  Ringke Invisible Defender voor Apple iPhone 5(S) / 5C / SE

  Deze High Definition Heldere screen protector voor de Apple iPhone 5(S) / 5C / SE is gemaakt van Japans PET materiaal. De siliconen plaklaag en applicatie zonder bubbels of spray maakt de screen protector eenvoudig te installeren. U ontvangt 4 folies. 3  Hiermee kunt u uw telefoon dus optimaal beschermen tegen krassen.

  Ringke | Plastic Folie

  € 12,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Apple iPhone 5S display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Apple iPhone 5S zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je iPhone 5S beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een iPhone 5S display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Apple iPhone 5S plakken.

Een flexibele iPhone 5S screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Apple iPhone 5S tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Apple iPhone 5S display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een iPhone 5S display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Apple iPhone 5S display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Apple iPhone 5S display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Apple iPhone 5S display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw iPhone 5S voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Apple iPhone 5S display folie bescherming

Een display folie beschermt uw iPhone 5S tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw iPhone 5S beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten