iPhone 4S Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Apple iPhone 4S batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Apple iPhone 4S? Hieronder staan de Apple iPhone 4S batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Apple iPhone 4S weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Apple iPhone 4S Batterij 1350mAh Non-origineel
  Apple iPhone 4S Batterij 1350mAh Non-origineel

  Deze batterij is alleen geschikt voor de Apple iPhone 4s! Heeft u een iPhone 4, dan moet u de iPhone 4 Batterij hebben. Als u niet weet welke telefoon u heeft, klik dan hier om te zien hoe u kunt zien welke telefoon u heeft.

  OTB

  14,95 € 12,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Apple iPhone 4S batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Apple iPhone 4S? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de iPhone 4S. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de iPhone 4S. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Apple iPhone 4S vinden.

Waarom uw Apple iPhone 4S batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Apple iPhone 4S uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw iPhone 4S leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Apple iPhone 4S en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Apple iPhone 4S. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Apple iPhone 4S batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Apple een half jaar garantie op de batterij van uw iPhone 4S, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Apple iPhone 4S batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Apple iPhone 4S batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten