Alcatel U5 HD accessoires

Alle Alcatel U5 HD accessoires

Voor de Alcatel U5 HD biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een U5 HD hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een U5 HD hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw U5 HD oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Alcatel U5 HD

Een nieuwe U5 HD is een mooie U5 HD. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Alcatel U5 HD er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Alcatel U5 HD toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze U5 HD hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Alcatel U5 HD screen protector

Een krasje op uw U5 HD is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Alcatel U5 HD komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een U5 HD screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de U5 HD screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Alcatel U5 HD moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Alcatel U5 HD batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw U5 HD op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Alcatel U5 HD ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw U5 HD niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Alcatel U5 HD accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u U5 HD accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Alcatel U5 HD accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Alcatel 3L 2020 hoesjes, Alcatel 1SE (2020) hoesjes en Alcatel 3X 2020 hoesjes.