Alcatel Pixi 4 (4) accessoires

Alle Alcatel Pixi 4 (4) accessoires

Voor de Alcatel Pixi 4 (4) biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Pixi 4 (4) hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Pixi 4 (4) hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Pixi 4 (4) oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Alcatel Pixi 4 (4)

Een nieuwe Pixi 4 (4) is een mooie Pixi 4 (4). U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Alcatel Pixi 4 (4) er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Alcatel Pixi 4 (4) toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Pixi 4 (4) hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Alcatel Pixi 4 (4) screen protector

Een krasje op uw Pixi 4 (4) is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Alcatel Pixi 4 (4) komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Pixi 4 (4) screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Pixi 4 (4) screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Alcatel Pixi 4 (4) moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Alcatel Pixi 4 (4) batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Pixi 4 (4) op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Alcatel Pixi 4 (4) ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Pixi 4 (4) niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Alcatel Pixi 4 (4) accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Pixi 4 (4) accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Alcatel Pixi 4 (4) accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Alcatel 1S (2019) hoesjes, Alcatel 3 (2019) hoesjes en Alcatel 1 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten